Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe te toetsen Uw Microsoft Natural Keyboard 's bewerken
Om de volledige functionaliteit van een Microsoft Natural Ergonomic Keyboard ontketenen , moet u de Microsoft muis en toetsenbord en installeren . Met deze software geïnstalleerd kunt u de functies van de keys . De lancering van de muis en het toetsenbord Centrum

Als u niet de muis en het toetsenbord Center te zien als een optie op je bureaublad , het downloaden van de Microsoft- muis en toetsenbord Center download pagina (link in Resources ) . Zodra de muis en het toetsenbord Center is geïnstalleerd zul je een nieuwe tegel op de Windows 8 Modern UI zien . De lancering van de muis en het toetsenbord Center zal een grafische interface toont uw specifieke toetsenbord en opties voor het aanpassen van de sleutels . U ziet twee hoofdonderdelen : . Basisinstellingen en app - specifieke instellingen
Basic Settings

sectie
De basisinstellingen kunt u een algemene functie toe te wijzen aan een specifieke toets . Bijvoorbeeld , om de Mail- toets de taak van het openen van Outlook toewijzen , klikt u op de "Mail" menu, selecteer " Open een programma , webpagina of bestand" , klik op " Bladeren " en navigeer naar C : \\ Program Files \\ Microsoft Office \\ Office15 \\ . Scroll naar beneden en selecteer de Outlook- toepassing bestand en klik op de knop "Openen " . Klik op de pijl twee keer terug te keren naar het hoofdmenu . Deze informatie is van toepassing op een standaard installatie van Microsoft Office 2013 . Het kan enigszins of aanzienlijk verschillen met andere versies of producten .
Instellingen applicatie - specifieke

De app - specifieke instellingen sectie kunt u de functie van het aanpassen een bepaalde toets , zodat deze verschillende taken in verschillende programma's uitvoert. Bijvoorbeeld , op de toets " Search " de taak van het openen van Google in Internet Explorer , maar het activeren van de "Find "-functie in Word , klikt u eerst in het hoofdstuk " app - specifieke instellingen " van de muis en het toetsenbord Center toewijzen . Klik op de knop " Nieuw" , dan " Internet Explorer . " Klik op de " Search " punt, dan selecteert u ' Open een programma , webpagina of bestand . "Type http://www.google.com in de adresbalk . Klik op de pijl terug . Klik vervolgens op de knop " Nieuw" , vervolgens " Microsoft Word . " Klik op ' Bekijk alle commando's . ' Blader omlaag naar het gedeelte ' Inhoud Commando's " en selecteer" Zoeken. " Klik op de pijl terug naar terug te keren naar het hoofdmenu .
Restore Default Settings

Als u wijzigingen hebt aangebracht in de basisinstellingen of de app - specifieke instellingen ofwel en u wilt de oorspronkelijke herstellen instellingen, kunt u scrollen naar de onderkant van het hoofdmenu en klik op " Restore Defaults . " Klik op de knop "Restore" om te bevestigen .
Ondersteunde en niet-ondersteunde apparaten

Niet alle toetsenborden worden ondersteund door de muis en het toetsenbord Center . Om te zien of uw toetsenbord wordt ondersteund , gaat u naar Microsoft's " Windows 8 Problemen oplossen : Toetsen " pagina (link in Resources ) . Als u een niet-ondersteunde toetsenbord , kunt u in staat om de Microsoft driver pakket genaamd " IntelliType , " de voorloper van de muis en het toetsenbord Center gebruiken . Om te zien of IntelliType of andere drivers beschikbaar zijn voor uw Microsoft-toetsenbord , controleer de sectie "Toetsenborden " van de Hardware pagina van Microsoft Support-site Downloads (link in Resources ) .
< Br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe Hook Up een Adesso Wireles…
·Mijn Apple Wireless Keyboard n…
·De verschillen tussen een Opti…
·Hoe te kopiëren & plakken Mus…
·Hoe maak je scherm met behulp …
·Hoe maak je een toetsenbord in…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
·Hoe de batterij vervangen in e…
·Hoe maak je verbinding een PS …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De componenten in een Personal Computer 
·Hoe te SanDisk Cruzer converteren naar N…
·Een checklist voor Server onderhoud 
·Mijn HP 6122 Printer Zal niet Pick Up Pa…
·Hoe een eMachine D2880 Problemen Met No …
·Hoe te verwijderen & Controleer de kleur…
·Hoe te Epson C120 printkoppen verwijdere…
·Mijn Canon printer drukt niet af 
·Hoe vindt u een HP Model 2840 Geïntegre…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com