Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe kan ik een Belkin Wireless PDA Keyboard Gebruik
Draadloos en kunnen worden gekoppeld aan een verscheidenheid van personal digital assistants , de Belkin Wireless Keyboard kunt u componeren notities , e-mails en brieven , terwijl op de gaan , zonder het gedoe van het gebruik van het toetsenbord op het scherm van uw PDA . Het apparaat is compact en maakt gebruik van infrarood -technologie om te communiceren met uw PDA . Installatiesoftware van het toetsenbord loopt u door het installeren van de juiste stuurprogramma voor het apparaat en de koppeling met uw PDA . Zodra de installatie is voltooid , uw Belkin Wireless Keyboard is klaar voor gebruik . Instructies
Pocket PC Installatie
1

Sluit uw Pocket PC aan op uw computer met de USB-kabel en het uitvoeren van een sync om alle persoonlijke gegevens en bestanden op het apparaat naar de computer . Dit zal een back-up van bestanden van uw Pocket PC 's in geval van verlies van gegevens op het apparaat te bieden . Kopen van 2

Sluit alle geopende vensters op uw Pocket PC zodra de synchronisatie is voltooid . Plaats de installatie -cd van het draadloze toetsenbord in de computer optische drive en klik op " Installeer de Pocket PC-software " na de installatiewizard gestart . Uw Pocket PC moet minimaal 1,2 MB vrij geheugen bevatten om de software van de draadloze toetsenbord te installeren .
3

Klik op " Yes " wanneer de prompt verschijnt met de vraag " Install Wireless PDA Keyboard met behulp van de standaard toepassing install directory ? "Je moet de software van de draadloze toetsenbord met de Pocket PC 's USB-synchronisatiekabel installeren en niet de balk - ontvangst modus methode van bestandsoverdracht.
4

Klik op " OK "wanneer het installatieproces is voltooid en de "Application downloaden complete" verschijnt . Het draadloze toetsenbord is geconfigureerd kan worden . De Wireless Configuration scherm PDA wordt automatisch gestart op uw Pocket PC . Koppel de Pocket PC van uw computer .
5

Tik op de " Enable " knop op het configuratiescherm om het toetsenbord te activeren, wanneer "Off " verschijnt naast de status indicator . De status indicator verandert in " ON " en u kunt nu gebruik maken van uw draadloze toetsenbord .
Palm OS Installatie
6

Sluit uw Palm PDA aan op uw computer via de HotSync wieg en het uitvoeren van een sync om alle persoonlijke gegevens en bestanden op het apparaat naar de computer . Dit zorgt voor een back-up van bestanden van uw Palm PDA 's in geval van verlies van gegevens op het apparaat . Verwijder uw Palm PDA uit de HotSync cradle en sluit alle geopende vensters op het apparaat .
7

Insert cd - rom van de Belkin Wireless Keyboard 's in de computer optisch station wanneer de synchronisatie is voltooid . Klik op " Installeer de Palm-software " na de installatiewizard gestart . Uw Palm PDA moet minimaal 180KB vrij geheugen bevatten om de software van de draadloze toetsenbord te installeren .

Klik 8 op de naam van uw Palm PDA en je gebruikersnaam wanneer daarom wordt gevraagd in de wizard en klik vervolgens op " OK "om de software-installatie te starten . Steek uw Palm PDA in zijn HotSync wieg tot het draadloze toetsenbord installatieproces te voltooien .
9

Verwijder de Palm PDA uit de HotSync cradle nadat de synchronisatie is voltooid . Tik op de " Wireless PDA Keyboard ' icoon op uw Palm scherm om het configuratieprogramma van de draadloze toetsenbord te lanceren .
10

Tik op de " Enable "knop op het configuratiescherm om het toetsenbord te activeren, wanneer " Off " , verschijnt naast de status indicator . De indicator verandert in " ON " en u kunt nu gebruik maken van het draadloze toetsenbord .
Instellen en gebruiken van de Keyboard
11

Verwijder het draadloze toetsenbord van de standaard dekking en druk op de " markt " -knop op het toetsenbord oppervlak om het apparaat te ontvouwen .
12

Verwijder batterijdeksel van het toetsenbord , gelegen boven de toetsen , en plaats een AAA batterij in het batterijcompartiment . Controleer of de batterij goed is geplaatst met de " + " en " - " tekens matching . Sluit het batterijklepje .

Dia 13 uit de metalen steun beugel aan de achterzijde van de standaard en plaats de standaard op een vlakke ondergrond . Pull en flip-over de stand van kopreflector component en de positie van de reflector naar boven .

Plaats 14 uw Pocket PC /Palm PDA op de stand met IR-poort van het apparaat naar boven gericht om signalen te verzenden naar de stand van de reflector IR port . Uw Pocket PC /Palm -scherm PDA 's zal draaien 180 graden . Als de rotatie niet optreedt , moet u deze activeren "Auto rotation" binnen de configuratie van het apparaat . Raadpleeg uw handleiding voor instructies over het openen en wijzigen van de configuratie .

Plaats 15 het draadloze toetsenbord in de voorkant van uw Pocket PC /Palm PDA . Het toetsenbord detecteert automatisch IR-signalen en maakt verbinding met uw Pocket PC /Palm PDA

Druk 16 de twee "Shift " knoppen op het draadloze toetsenbord - . Een zwarte pijl symbool op uw Pocket PC /werkbalk Palm PDA's aangeeft dat er een IR- verbinding tussen de apparaten . Als het symbool niet verschijnt , kunt u het toetsenbord dichter bij uw Pocket PC /Palm PDA , of naar links of rechts van de Pocket PC /Palm PDA , en herhaal de stappen totdat de verbinding is gemaakt .
< br > toetsenbord configuraties

Tap 17 "Start " en vervolgens op " Wireless PDA keyboard " bij gebruik van een Pocket PC of tik op ' Wireless PDA keyboard ' icoon op uw Palm scherm te lanceren van het toetsenbord configuratieprogramma .

Tap " Repeat Rate " 18 naar de herhaling snelheid van een belangrijke verandering bij het vasthouden van de toets omlaag. Tik " Uitstellen tot Repeat " om de vertragingstijd uit wanneer u een toets ingedrukt houdt om de sleutel te herhalen .
19

Tik op ' Close Softwaretoetsenbord "om popup het draadloze toetsenbord uit te schakelen op het scherm toetsenbord functie . Deze functie geeft een on-screen toetsenbord dat de toets u aanslaat op het draadloze toetsenbord laat zien . De functie is alleen aanwezig op Pocket PC's . Klik op " Yes " om de functie uit te schakelen .

Tap 20 " Sound " om toetsenbord klikken of uitschakelen klinkt zo telkens als u op een toets op het draadloze toetsenbord wordt een geluid uitgezonden vanaf uw pocket PC /Palm PDA 's luidspreker . Als u deze functie inschakelt , moet u ook in staat stellen de functie binnen uw Pocket PC /geluidsinstellingen hardware - knop Palm PDA 's . Raadpleeg uw Pocket PC /Palm PDA 's handleiding voor de stappen die op de toegang tot de geluidsinstellingen op uw apparaat .
21

Tik op " Disable " het draadloze toetsenbord uit te schakelen als u klaar bent met het.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik een Acer 5315 Touch…
·Hoe kan ik een laptop muis uit…
·Hoe maak je een Gateway Laptop…
·Hoe kan ik een gebroken Keyboa…
·Waarom wordt mijn Muisaanwijze…
·Genius muis Pen Hints 
·Definitie van Trackball 
·Hoe maak je een Tapping Synapt…
·Hoe wijzig ik de batterijen op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een SATA voeding …
·Hoe maak je Bios in een HP Pavilion Zt11…
·Hoe te Etch met zoutzuur & Waterstofpero…
·Hoe Laptop geheugen kopen 
·Hoe de Cleaner Teller wissen op een Epso…
·Routebeschrijving naar de Ink wijzigen i…
·Hoe een CNC PCB Router freesmachine Bouw…
·Hoe Songs Zet op een Memory Stick Pro 
·Hoe laag inkt in een HP printer 7410 Fix…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com