Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Intermitterende Problemen met de muis
De muis is een van de belangrijkste instrumenten voor interactie met uw computer , en een slecht werkende muis kan een frustrerend probleem zijn . Veel muis problemen manifesteren zich als intermitterende problemen in plaats van regelrechte hardwarefout , maar deze kunnen uw productiviteit net zo effectief te vernietigen . Leren om te diagnosticeren en te corrigeren intermitterende muis problemen kan u helpen om het meeste uit uw hardware-investeringen . Grillige Beweging

Als u uw muisaanwijzer soms beweegt willekeurig op het scherm , kan het een probleem met de optische sensor te zijn . Draai de muis over en zorgvuldig kijken naar de opening om te zien of alle vuil , haren of andere materie is gedeeltelijk de sensor blokkeert . Waait het diafragma moet duidelijk alle obstakels te verwijderen en te herstellen nauwkeurige meting . Als u een oudere bal muis hebt , kunt u de borgring te verwijderen door te schuiven het paneel in de richting die wordt aangegeven op de onderkant van de muis . Verwijder vervolgens de bal en controleren en de rollers in de holte voor de ophoping van vuil .
Cord Issues

Als uw muis tussenpozen weigert te reageren op beweging of klikken , kan het een probleem met uw koord te zijn . Een externe cut in het snoer is een duidelijk probleem , maar niet alle bedrading pauzes zijn zichtbaar . Controleer voor plooien of andere scherpe bochten die erop kunnen wijzen dat de draden in zijn gescheiden . Als het rechttrekken van de muissnoer het probleem corrigeert , kunt u in staat om het tijdelijk te repareren door het wikkelen van elektrische tape rond het getroffen gedeelte om het te rigide te houden , maar alle bedrading defect zal uiteindelijk moeten worden vervangen van de hardware .
< Br >
USB Problemen

Als uw muis niet meer reageert , het kan ook een probleem met de USB- driver of verbinding. Als u een optische muis hebt , draai het om en zien of het licht eronder actief is. Zo niet , controleer dan de USB -aansluiting , en de stekker en sluit deze opnieuw aan om te zien of de computer herkent de muis weer . Indien dit niet lukt om de muis opnieuw te activeren , moet u Windows opnieuw opstarten om alles nog eens werken . Als dit corrigeert het probleem , moet u mogelijk stuurprogramma's die kwam met de muis , omdat ze mogelijk beschadigd verwijderen en opnieuw installeren .
Wireless Issues

Als je een draadloze muis , intermitterende problemen zou kunnen komen van interferentie . Probeer de draadloze sensor dichter bij de muis voor een beter signaal . Zwakke batterijen in de muis kan ook invloed hebben op draadloze signalen , zodat u kan nodig zijn om ze te vervangen of opladen van uw muis als het ook een oplaadstation . Als de problemen aanhouden , kunt u in staat om te veranderen wat draadloze kanaal waarop uw muis maakt gebruik van de driver -software . Controleer uw handleiding voor meer informatie over hoe u deze procedure uit te voeren en op zoek naar een minder rommelig kanaal dat de werking kan verbeteren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik ontgrendelen de spa…
·Hoe te Symbolen Met behulp van…
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Hoe maak je een toetsenbord va…
·Microsoft Wireless IntelliMous…
·Soorten Toggle Keys 
·Hoe maak je een Bluetooth toet…
·Razer Copperhead muis oplossen…
·Toen ik beginnen te typen op m…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Doet een muis werken met een iPad ? 
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een m…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
  Hardware Articles
·CAT 5 kabel Standaarden 
·Hoe maak je een computer seriële poort …
·Hoe doe ik Refill een PIXMA iP3600 ? 
·Hoe je naar configuratie-instellingen va…
·Core 2 Duo Laptop Vs . Desktop 
·Heeft de iPad hebben Woord ? 
·USB- problemen met een HP Compaq dc5100 
·Hoe je twee harde schijven laden in een …
·Hoe maak je een SATA Uitvoeren als een p…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com