Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Muizen Compatibel met XFPS
De XFPS 360 is een randapparaat adapter voor de Xbox 360 gaming console die het mogelijk maakt voor de integratie van een gaming toetsenbord en muis , alsook voor de volledige kaart brengen van de randapparatuur aangesloten , waaronder de Xbox 360 controllers. Hoewel elke muis met een USB of PS /2 connector zal samenwerken met de XFPS 360 , de meest ideale - en compatibel - profiteren van de functie van het faciliteren van het spel van het apparaat . Muizen geschikt en ideaal voor de XFPS 360 omvatten de Microsoft Sidewinder , de Mad Catz RAT9 , de Logitech G9x en de Razer Naga Epic . Razer Naga Epic

De Razer Naga Epic muis heeft verschillende functies die samenhangen met high - end algemene doeleinden muizen , maar het ontwerp maakt het ideaal voor gebruik met de XFPS 360 adapter . Het biedt zowel bekabelde en draadloze connectiviteit , drie verwisselbare zijpanelen voor een ergonomische pasvorm en 17 knoppen geoptimaliseerd voor massively multi-player online games of MMO 's . De Naga Epic beschikt over een duim raster - een batterij van 12 knopen gelegen waar de duim rust op de zijkant van de muis - dat de organisatie van belangrijke bindt vergemakkelijkt . DPI verwijst naar dots per inch , die een maat van muisgevoeligheid . Het heeft een 5600 DPI laser sensor , een milliseconde responstijd en 72 uur levensduur van de batterij in de draadloze modus - . Ideaal voor de XFPS 360 adapter gebruiken met de Xbox 360
Logitech G9x

de Logitech G9x
werkt goed met XFPS 360 om dezelfde redenen is het een van de beste gaming muis : hoge gevoeligheid , uiterst aanpasbare en een DPI maximaal 5.700 - ideaal voor een perifeer ontworpen om muizen te integreren met de Xbox 360 . De G9x bevat vijf aanpasbare handgrepen en biedt de mogelijkheid om het gewicht te wijzigen om gebruikerscontrole verbeteren . Het is voorgeprogrammeerd met vijf aanpasbare knop profielen , die het mogelijk gamers te creëren sleutel bindt , of groepen van meerdere toetsen vertegenwoordigd door een .
Mad Catz Cyborg RAT 9

De Mad Catz Cyborg RAT 9 is ontworpen om een ultieme functie : user control in gaming toepassingen te vergemakkelijken . De R.A.T. 9 heeft een een milliseconde responstijd , een 2,4 gigahertz draadloze verbinding en 5600 DPI . De R.A.T. Draadloze verbinding 9 is een ideale , functionele aanvulling op de XFPS 360 en , omdat de muis behuizing kan worden aangepast aan de kant van de meeste gebruikers met behulp van de schroef systeem past , maakt uitgebreid duur van het spel met minder vermoeidheid dan die vaak gepaard gaat met standaard muizen .
Microsoft Sidewinder

Microsofts
SideWinder integreert goed met de XFPS 360 als gevolg van de volledig aanpasbare toets array, biedt weinig tot geen afleesfout en een kabelmanagement doos die houdt het snoer gewikkeld weg waardoor net genoeg speling om de XFPS 3 te bereiken . Het omvat gewichten die u toelaten om de muis aan te passen aan uw comfort niveau past en behoefte aan controle en drie knoppen in het midden boven die u in staat om te schakelen tussen 200 DPI en 2000 DPI op de vlieg .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Logitech LX8 W…
·Tutorial over hoe u uw Typing …
·Hoe te Programmeerbare sneltoe…
·Hoe de Keyboard Switch Terug n…
·Hoe je toetsenbord Typing Spee…
·Waarom is mijn muis Vergrootgl…
·Hoe een muis te hechten aan ee…
·Hoe u op een computer zonder e…
·Wat doet de F6 knop doen? 
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een NTFS partitie Shrink 
·Hoe te gecomprimeerde bestanden te verwi…
·Hoe de audio op een pc opnieuw installer…
·Hoe je dingen gekopieerd op uw klembord …
·Overclocking Software voor Dell 
·Verschillen tussen een server en een com…
·Hoe te Overclock Asus M2N32 Sli 
·Hoe maak je een Compaq Presario Serienum…
·Hoe PC Card Slots inschakelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com