Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe de audio op een pc opnieuw installeren na een Clean Reboot
Wanneer geluid gaat uit op een computer , een geavanceerde optie om te proberen het probleem op te lossen is om een ​​schone opnieuw installeren van het besturingssysteem te starten voordat u de audio op een PC . De reboot u na het opnieuw installeren van een besturingssysteem heet een schone reboot . Het opnieuw installeren van het besturingssysteem opnieuw op voordat u geluidskaarten en herladen audio drivers kan helpen elimineren besturingssysteem corruptie als een oorzaak van een slechte audio- invoerapparaat prestaties of geen geluid op een computer . Wat je nodig hebt
besturingssysteem installatieschijf
Externe harde schijf , Hardware schijven bestuurder
Toon Meer Aanwijzingen
krijgen van een Clean Reboot
1

back-up van belangrijke bestanden en instellingen op een externe harde schijf . U kunt ervoor kiezen om dit handmatig doen door het verplaatsen van bestanden naar de harde schijf , of door gebruik te maken van een backup tool , zoals het hulpprogramma Back-up van Windows . Kopen van 2

Installeer het besturingssysteem opnieuw . Plaats de installatie- cd in het cd - rom- station van de computer en herstart de computer . Richt je computer op te starten vanaf de installatie-cd .
3

Voltooi het installatieprogramma door het volgen van de door het besturingssysteem installateur gelegd richtingen .
4

laat de computer helemaal opnieuw op te starten . Om de schone reboot handhaven , geen programma's installeren of eventuele wijzigingen in de instellingen .
Reinstalling Audio
5

Zet de computer uit en haal de stekker . Koppel alle apparaten die zijn aangesloten op de computer . Open de deur naar het geval van de computer , meestal aan de zijkant en beveiligd met een clip of een aantal schroeven .
6

installeren of opnieuw vervoeren uw audioapparaat . Draai het audioapparaat uit de sleuf . Zorg ervoor dat de aansluitingen en het compartiment zijn stofvrij . Als connectoren zijn stoffig , kunt u perslucht gebruiken om het stof blazen van de aansluitingen en het compartiment . Seat het audioapparaat in de sleuf en zet deze in de sleuf . Dicht en zet de computer zaak doorgeefluik.
7

Sluit de computer weer in aan de macht en sluit alle randapparaten, zoals de monitor , toetsenbord en muis . Sluit uw audio- uitvoerapparaat of luidsprekers in de geluidskaart output . Stroom de computer .

Wacht 8 voor de computer naar uw audio- apparaat te detecteren . Volg de aanwijzingen van het installatieprogramma . Het programma kan u naar een driver te installeren , en u kan nodig zijn de computer opnieuw opstarten om de hardware- installatie te voltooien .
9

Plaats de audio device driver schijf in het cd - rom-station . Voor downloadbare vervangende chauffeurs , kijk op de website van de fabrikant van de geluidskaart of de fabrikant van de computer . Voer het installatieprogramma voor dit stuurprogramma .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe Laptop Toetsenborden Insta…
·Wat is het verschil tussen Man…
·Hoe maak je een DVI - D- Link …
·Hoe je koptelefoon gebruiken m…
·Hoe te Audio-apparaten detecte…
·Hoe Credit Card Machines Gebru…
·Een Toshiba Laptop HDMI Met No…
·Wat is Firewire naar USB ? 
·Hoe maak je een Kensington Wir…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe CD Stomper Gebruik 
·Synchroniseren van een Android- telefoon…
·Hoe de Phono -ingang in een Commodore al…
·Hoe Set Up Mijn favorieten hetzelfde van…
·Achtergrondverlichting wordt niet Werken…
·Hoe uw Continuous Ink Flow Cartridges Pr…
·Hoe Memory Slots Identificeer 
·Hoe maak je een Lenovo T61 Problemen 
·Hoe Hook Up een Oude Webcam naar een nie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com