Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Een Toshiba Laptop HDMI Met No Sound
Omdat digitale video- televisie en audio gebruik binaire pulsen - hetzelfde systeem gebruikt in computer -technologie - de twee sectoren zijn het delen meer technologie voor de verbinding methoden . De HDMI overbrugt de kloof tussen de twee sectoren , het maken van een gemeenschappelijke verbinding poort die video- , audio -en stuursignalen draagt ​​naar computer en home entertainment componenten . Maar gewoon omdat je Toshiba laptop heeft een HDMI-poort , betekent niet dat het ondersteunt geluid . Toshiba Laptop HDMI-poorten

Omdat uw Toshiba laptop heeft een kijkvenster in het deksel , een HDMI-poort biedt een extra video-uitgang voor een tweede scherm presentatie . De signalen die naar de HDMI-poort volledig afhangen van de opties in de videokaart in de laptop geïnstalleerd . De geluidskaart in een laptop routeert meestal geluid interne luidsprekers en een hoofdtelefoonaansluiting , niet de HDMI-poort . Omdat de meeste laptop -toepassingen gebruiken de haven voor extra video- , audio in de HDMI -video -kaart is een optie die Toshiba niet normaal zijn . U kunt echter , speciale bestelling het.
DVD Sound

Veel gebruikers
onrechte veronderstellen dat als een Toshiba laptop heeft een dvd-speler en een HDMI- poort zodat deze verbinding kan maken een home entertainment -systeem om films af te spelen . Dit is niet het geval. De DVD zal films en geluid naar de laptop scherm en de interne luidsprekers te spelen , en het zal de route van de video-presentatie op de HDMI -poort . Maar het zal de audio niet route aan op de HDMI -poort . Om uw HDMI videokaart te vervangen door een met een audio -optie is moeilijk en duur , en het kan het geluid van de interne luidsprekers en een hoofdtelefoonaansluiting verwijderen.
Audio Output Jacks
< br >

Als u wilt grotere luidsprekers gebruiken voor uw laptop , kunt u een luidsprekersysteem dat een externe voedingsbron gebruikt in de hoofdtelefoonaansluiting aansluiten . Veel modellen zijn verkrijgbaar met verschillende opties. Ook met een twee - RCA - vrouwtjes - naar - stereo - mini - plug-adapter en twee RCA- kabels , kunt u uw Toshiba hoofdtelefoonaansluiting aansluiten op een geluidsingang in uw home entertainment-systeem en gebruik de HDMI-poort voor de video . Maar wees voorzichtig om het volume laag genoeg te passen op uw laptop te voorkomen dat over - drijven de versterker in uw home entertainment-systeem .
USB -poort

Een vrije USB -poort op Toshiba laptop kan je ook toestaan ​​om uw HDMI-poort te omzeilen voor een audio- aansluiting op uw home entertainment-systeem . Externe luidsprekers kunt aansluiten op de USB-poort en het geluid af te spelen zonder externe voeding en gebruik volumeregeling van de computer . Een USB- audio-adapter kan ook audio-uitgang aansluitingen voor uw home entertainment systeem met de RCA- push - in aansluitingen . Als u Windows Vista of Windows 7 , zal u geen stuurprogramma's voor deze adapters nodig .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe maak je een Logitech Z - 6…
·USB 2.0 Vs . Bluetooth 
·Hoe te FPS gebruiken op een Sa…
·Wat heb je nodig om Hook Up PC…
·Hoe je Webcam Software install…
·Hoe maak je een Compaq Compute…
·Vereisten voor een Microsoft L…
·Oorzaak en gevolg van SMART Bo…
·Archeologische Theorieën over…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te wissen van een herschrijfbare DVD…
·Herstel van de ThinkPad Z60m 
·Hoe een printer te reinigen 
·Verbinding maken met U-Verse Met een Mac…
·Hoe een computer te beschermen tegen Str…
·Hoe vindt u de Port Memory adres van een…
·Hoe maak je een DLink Install 
·Hoe maak je een Bad Circuit Board Weten 
·HP 3550 Excel Printing Issues 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com