Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe kan ik testen een Comm Port
De comm poort is een negen - pins seriële connector op een computer ; ? Het wordt ook wel aangeduid als de seriële communicatiepoort . In veel gevallen , wanneer de comm poort niet reageert nadat deze is gebruikt om te communiceren met een ander serieel apparaat , is het onduidelijk of de comm poort beschadigd of externe seriële apparaat defect . In dergelijke gevallen kan de comm poort worden gecontroleerd met een "loop back " -test . Wat je
Need Negen - pins D-sub -connector
Elektro draad
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een vrouwelijke negen - pins D - SUB -connector aan de comm poort die u wilt testen op uw computer . De negen - pins D - SUB- connector heeft negen pinnen bloot op zijn rug , dat toegankelijk is voor de gebruiker om te solderen draden zijn . Sluit een draad tussen pin twee en drie op de " D - SUB" connector . Pin twee is voor het ontvangen , en pin drie is voor het verzenden van data over de comm poort . Kortsluiting kunnen twee en drie zal de gebruiker om gegevens met dezelfde seriële poort zenden en ontvangen . Deze test heet de "loop back " test . Kopen van 2

Launch " Hyperterminal " -programma in Windows door te klikken op het menu " Start " , " Alle programma's ", "Toebehoren ", "Communicatie " en " Hyperterminal . " In de " Hyperterminal " venster , kies een pictogram uit de weergegeven lijst en geef een naam voor uw verbinding .
3

Klik op " File ", "Open " op de bovenste menubalk van de " Hyperterminal " venster om een ​​geroepen venster openen " verbinding maken. " In de " Connect To " -venster , klik op de drop-down box " Verbinding maken " en selecteer de "COM" -poort genoemd . Zo zal de comm poort van uw computer automatisch opgenomen in het drop - down lijst als " COM3 . "
4

Klik op " OK " om de instellingen te accepteren en sluit het venster . Een " Hyperterminal " venster met een knipperende cursor wordt geopend met het bericht " Verbonden " weergegeven aan de linker benedenhoek .

Type 5 de string " Dit is een Serial Port Test" in de " Hyperterminal " venster . Druk op de toets " Enter " om de boodschap over te brengen . Als de comm poort wel werkt en in goede staat , zal dezelfde snaar opnieuw worden weergegeven. Dit betekent dat de comm poort verzonden en ontvangen de string " Dit is een seriële poort Test" met succes . Als de string niet opnieuw wordt weergegeven , heeft de lus terug test is mislukt , en je comm poort defect .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·De Dell Docking Station Input …
·4D Technologie 
·Hoe Hook Up een computer op ee…
·Hoe de Sleep knop op een HP to…
·Hoe te identificeren Computer …
·Hoe kan ik een Dell Keyboard i…
·Hoe kan ik drivers voor Comput…
·Verschil tussen Mono & Binaura…
·Hoe u foto's overbrengen naar …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Envelop Templates ontwerpen 
·Hoe Memory installeren op een Acer Aspir…
·Acer Aspire 3050 -BIOS Fout 
·Hoe maak je een AMD Athlon XP 2400 Upgra…
·Hoe kan ik een externe harde schijf van …
·Mac Mini Trucs 
·Hoe DVD -speler Vervang in Laptop 
·Hoe maak je een Epson inktcartridge inst…
·Wat is een Moederbord Chipset ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com