Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat doet de F6 knop doen?
De bovenste rij toetsen die beginnen met " F " op een toetsenbord staan ​​bekend als functietoetsen . Functietoetsen voeren verschillende taken in verschillende programma's , maar de taken zijn meestal vergelijkbaar in programma's . Bijvoorbeeld , zal de toets " F1 " het helpbestand te openen voor bijna elke computer programma , maar het is aan de ontwikkelaar van het programma om het programma te doen. Standard Function

In de meeste programma's , op " F6 " zal de cursor van de computer , of tekstinvoer indicator verplaatsen naar een ander deel van het programma . In tegenstelling tot de " Tab " , waarin de cursor verplaatst naar de volgende selecteerbare component , de toets " F6 " beweegt meestal de cursor naar een ander deel van het huidige programma -venster . Bijvoorbeeld, in de meeste webbrowsers de toets " F6 " zal uw cursor van een onderdeel op een webpagina aan de browser adresbalk of vice versa .
Combinatie Functies

toets " F6 " kan ook worden gecombineerd met speciale toetsen zoals " Shift " " Alt " of " Ctrl . " in combinatie met "Shift " toets " F6 " , zal doorgaans de cursor door het gedeelte van het venster van een programma in de omgekeerde volgorde . In sommige programma's , zoals Microsoft Word , met "Ctrl " of " Alt " terwijl u " F6 " zal door alle van de afzonderlijke vensters die op dat moment geopend zijn voor het programma . Holding " Shift " samen met " Ctrl " of " Alt " en " F6 " , doorloopt de open ramen in de omgekeerde volgorde .
Laptops
< br

meeste laptops > wijs een secundaire functie van hun functietoetsen aan de gebruiker een grotere mate van controle over de hardware van de laptop te geven . De secundaire functies variëren sterk per fabrikant computer , maar worden meestal door een klein pictogram onder belangrijkste label van de knop . De " F6 " -knop op een laptop kan het volume van de laptop te veranderen , verandert het huidige scherm of zet de laptop in slaap . De meeste laptop 's vereisen dat u een " Fn " toets om secundaire functie van de functietoets te activeren houden . De " Fn " toets wordt meestal gevonden in de buurt van de computer " Ctrl " en toetsen " Alt " .
Mac-laptops

Mac laptops ' functietoetsen functioneren in de tegenovergestelde manier . Standaard is de functietoetsen uitvoeren van een hardware - gerelateerde functie en je moet de toets " Fn " vasthouden aan de functietoets leiden tot een software- functie uit te voeren . MacBooks gemaakt na 2007 en MacBook Pro's die na 2008 gebruik maken van de toets " F6 " om het helderheidsniveau van de verlichte toetsenbord te verhogen , als de computer is uitgerust met een verlicht toetsenbord . Houden van de " Option " knop terwijl u op " F6 " opent toetsenbordvenster voorkeuren van de computer .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je de instellingen wijzige…
·Hoe je Keyboarding vaardighede…
·Hoe maak je een Flip maken op …
·Hoe te openen Microsoft Intell…
·Hoe maak je een Arabisch toets…
·De basis van een kleurgecodeer…
·Hoe een muis aanwijzer Ontwerp…
·Hoe maak je Superscript op een…
·Hoe maak je een toetsenbord in…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock de I7 
·Hoe de harde schijf van een HP Laptop Ve…
·Soorten Unshielded Twisted Pair 
·Hoe maak je een Targus Mini Mouse Reinig…
·Hoe je de harde schijf op uw Macintosh R…
·Hoe maak je een G3 Airport Card PCI Slot…
·Hoe je het moederbord bepalen op een lap…
·Hoe maak je een moederbord vervangen in …
·Hoe maak je een Refill Brother LC51BK in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com