Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom wordt mijn muis niet werken in de links-rechts richting ?
Een muis die niet goed presteert wanneer u probeert om het horizontaal volgen kon een van de verschillende soorten problemen hebben . Het hangt deels af van wat type muis dat u gebruikt , of trackball of optisch , bedraad of draadloos . Oplossen om te bepalen welke soorten problemen kunnen invloed hebben op uw diverse muis en of u het probleem kunt oplossen of moeten het apparaat te vervangen . Vuile Trackball en Rollers

Als je een trackball muis met een bal en rollers , reinigt het. Aan de onderzijde van de muis moet je in staat om een grendel die de bal op zijn plaats te verwijderen . Neem de bal en verwijder alle pluisjes en vuil op. Controleer deze op beschadigingen ook , al lijkt het gedeukte of misvormde , vervang de bal . U zult waarschijnlijk ook enkele pluisjes op de rollers in de muis , die gemakkelijk kan worden verwijderd met een wattenstaafje .
Poor Surface

muis kan niet worden bijhouden goed als je probeert om het te gebruiken op een oneffen of vuile ondergrond , vooral als het een trackball muis . Reinig het oppervlak en zorg ervoor dat het niveau en glad om dit probleem op te lossen .
Connection Problem

Het is mogelijk dat er iets niet goed werkt met de muis poort die u gebruikt . Probeer een andere muis te gebruiken in dezelfde haven te identificeren als dit het probleem is , of gebruik je originele muis in een andere poort . Als er een probleem is met de haven , moet u een andere poort te gebruiken of de haven gerepareerd .
Driver Fouten

De bestuurder is de software op uw computer die bewegingen van de muis vertaalt in commando's die de computer begrijpt en toont . Bezoek Microsoft Hardware of de fabrikant van uw muis om te zien of driver downloads zijn beschikbaar voor uw apparaat . Opnieuw installeren of updaten van de bestuurder moet verdwijnen ze dit soort problemen .
Wireless Problemen

Enkele problemen zijn uniek voor draadloze muizen , vooral als hun antwoorden lijken grillig . Een potentieel probleem is gewoon dat de batterijen bijna leeg zijn . Vervang de batterijen en kijk of dit het probleem is opgelost . Een ander potentieel probleem is dat draadloze interferentie van invloed is op de prestaties van de muis . Verplaats apparaten zoals mobiele telefoons , radio's , tl-verlichting , ventilatoren en grote metalen objecten ten minste acht centimeter afstand van je muis en je ontvanger aan interferenties problemen op te lossen . Het andere probleem is dat de muis zou moeten worden gesynchroniseerd met de ontvanger . Raadpleeg de handleiding van de fabrikant product over hoe dit te doen op uw specifieke muis .
Muis is Gebroken

Soms muizen gewoon breken . Een manier om zeker te weten is om te proberen om de muis te gebruiken op een andere computer . Als het niet werkt, vervang deze . Muizen zijn relatief goedkoop bij elektronica hardware. Indien gewenst , upgraden van een trackball om een optische muis te volgen van de prestaties te verbeteren .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je het toetsenbord op een …
·Hoe jezelf trainen om sneller …
·Hoe kan ik mijn toetsenbord te…
·Microsoft Wireless Notebook Op…
·Wat is het belang van een Keyb…
·Hoe maak je een Sticky muiskno…
·De Empire Earth II toetsenbord…
·Hoe maak je een USB -ingang aa…
·Hoe te onderstreepte letters o…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·SCSI Drives Vs . Sata 
·Hoe maak je een kleinere condensator geb…
·Hoe te Voeg meer geheugen Met My Flash D…
·Hoe het opzetten van een Lexmark X1270 F…
·Hoe naar Bad Sectors Fix NTFS 
·Hoe de bodem te verwijderen van een Pres…
·Een HP D1420 printer installeren 
·Specificaties van de Radeon X800SE 
·Hoe te installeren geluidskaarten op Del…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com