Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Microsoft Trackball Explorer Programma
Het gebruik van de Microsoft Trackball Explorer is zo eenvoudig als het inpluggen in de computer . Echter , tot speciale functies van uw muis te gebruiken en haal het meeste uit het, met inbegrip van instellingen voor specifieke programma's of games , installeer de IntelliPoint bestuurder en richtte het op in uw Control Panel . Hoewel de Trackball Explorer werd stopgezet in 2006 , Microsoft drivers zijn beschikbaar voor Windows 7 en Vista . Apparaat

De Trackball Explorer maakt gebruik van een centraal geplaatste trackball te bedienen met je wijsvinger , met de twee standaard muisknoppen en een scroll-wiel aan de linkerkant . Nog twee knoppen aan de rechterkant van het apparaat kunt u extra functies zoals achteruit of vooruit Webnavigatie programmeren . Het scrollwiel is ook aanklikbaar , waardoor u een totaal van vijf knoppen , programmeerbaar met de IntelliPoint-software . De trackball zelf gebruikt optische tracking om de plakken problemen geleden door mechanische trackballs voorkomen .
Intellipoint

Om functies van de Trackball Explorer te gebruiken op uw computer , installeer de IntelliPoint-software uit website van Microsoft . Selecteer de versie van Windows die u gebruikt , download de juiste versie van IntelliPoint en dubbelklik op het . Exe-bestand om de installatie te starten . Wanneer de installatie is voltooid , kan u gevraagd worden om Windows opnieuw te starten .
Programmeren van de Trackball Explorer

Voor toegang tot de IntelliPoint opties , navigeer naar de " Start " menu, selecteer het" Configuratiescherm " en klik op de" Switch to Classic View " link als " Klassieke weergave "niet verschijnt . Dubbelklik op " Muis . " In het dialoogvenster muis , klikt u op het tabblad " Knoppen " en stel de functies van de vijf " Trackball Explorer " toetsen door een optie in het menu van elke knop . De andere opties normaal beschikbaar in het dialoogvenster Mouse zijn ook beschikbaar , waaronder aanwijzer en het wiel opties .
Programma - specifieke instellingen

Instellingen voor individuele programma's mogelijk te maken, check de "Enable Program - Specific Settings" en klik op " instellingen . " Voeg een programma om de " programma " lijst door te klikken op " Add. " het " programma toevoegen of Game " scherm zal automatisch worden gevuld met de programma's die u opent op het bureaublad , of u kunt handmatig programma's toe te voegen . Klik op het programma dat u wilt toevoegen en klik op "OK . " In het venster Programma - specifieke instellingen , selecteert u het programma dat u aangepaste Explorer instellingen Trackball wilt , kiest u de gewenste optie voor elke knop en klik op 'Toepassen'. < br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·De evolutie van het toetsenbor…
·Hoe maak je een nieuw Keyboard…
·Hoe Sony Vaio Keys Herstel 
·Scroll Keyboard Settings 
·Hoe gebruik je muis om een Joy…
·Hoe de muis Drift op een Dell …
·Hoe de batterijen te verandere…
·DSI Toetsenbord Aantal Problem…
·Hoe kan ik de muis Configurati…
  Related Articles
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe het opzetten van Microsoft BPO op ee…
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
Hoe maak je een iPad met IE Explorer syn…
Kan ik laden Microsoft Word op de Apple …
Werkt Microsoft Exchange Werk aan de iPa…
Hoe maak je een Wacom Pen Tablet Met Mic…
Specs voor Microsoft tabletten 
  Hardware Articles
·Waarom is een PC Batterij Aftappen in ee…
·Waar te Refill inktcartridges 
·Hoe te stoppen printopdrachten afdrukken…
·Hoe kan ik Flash MSI BIOS 
·Hoe je muis & toetsenbord instellingen r…
·Wat zijn de voordelen van tablet- pc's ?…
·Hoe je bepaalde programma's maken op mij…
·Hoe maak je een serienummer aan het Type…
·Hoe maak je verbinding Twee laptops tot …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com