Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Scroll Keyboard Settings
Meest scrolling instellingen betrekken de muis of trackpad scroll vergrendeling is de enige configureerbare scrollen optie dat het toetsenbord gaat . De scroll lock toets is een minder bekend is, maar als je per ongeluk het zal u de effecten merken wanneer je probeert om je pijltjestoetsen te gebruiken in sommige programma's . Scroll vergrendeling voorkomt dat uw pijltoetsen beweegt u de cursor omhoog en omlaag binnen een spreadsheet of tekstveld . In plaats daarvan , zal uw hele scherm sprong naar links, rechts , omhoog of omlaag , afhankelijk van welke pijl u op . Sleutels pijl

De pijltjestoetsen op je toetsenbord , meestal gelegen aan de rechterkant van het bord , worden gebruikt om te navigeren rond uw scherm . Pijltjestoetsen kan een hele scherm omhoog, omlaag , links of rechts , en ze ook laten bewegen binnen tekst die je schrijft . De sleutels zal werken in browsers , alsook binnen andere programma's zoals tekstverwerking of spreadsheetprogramma's .
Scroll Lock Key

De scroll lock toets , soms aangeduid " ScrLk , " is een instelling beschikbaar op sommige toetsenborden . Wanneer ingeschakeld , het scroll lock stopt de pijl van rond bewegen binnen tekstvelden , en dwingt de pijlen om het hele scherm te verplaatsen . Bijvoorbeeld , als u een Microsoft Word-document openen en scroll lock is ingeschakeld , druk op de navigatietoets zal niet de cursor een regel naar beneden zoals het normaal doet - het hele scherm zal naar beneden bewegen .

scroll Lock Indicatoren

Net als het aantal lock-toets , soms aangeduid " NumLock , " de scroll lock -toets heeft een indicatielampje dat u laat weten of het moment niet aan staat . Wanneer het lampje brandt , is de sleutel ingeschakeld . De indicator kan verschijnen rechts op de scroll lock -toets , of in de buurt van de bovenkant van het toetsenbord naast de lampjes die dienen als indicatoren voor de caps lock en numlock toetsen .
Overwegingen
< br >

Niet alle programma's zullen scroll vergrendeling herkennen , maar die dat wel doen zullen soms aangeven wanneer het wordt ingeschakeld binnen het programma . In Microsoft Excel verschijnt een " Scroll Lock " boodschap aan de onderkant van het werkblad waarop u momenteel werkt . Sommige toetsenborden , waaronder die op laptops , heb een scroll lock toets niet helemaal . Als je het wilt gebruiken en zien het niet op uw toetsenbord , klik op " Start , " selecteer Bureau-accessoires en selecteer het Ease of Access map vervolgens . Kies On - Screen Keyboard . Een virtueel toetsenbord verschijnt dat heeft wel een scroll lock toets .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te navigatietoetsen wijzig…
·Hoe maak je een toetsenbord va…
·Optiplex GX270 herkent mijn US…
·Soorten Computer Mice 
·Hoe maak je een apart toetsenb…
·Hoe Set Up Logitech Mouse Butt…
·Hoe maak je een toetsenbord wi…
·Hoe de muis vervangen voor een…
·Hoe te Batterijen wijzigen in …
  Related Articles
Hoe je instellingen resetten op uw iPad 
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Hoe te Scroll in Google Reader op een iP…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Hoe je mailbox Instellingen wijzigen op …
Hoe kan ik iTunes -instellingen resetten…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
  Hardware Articles
·Hoe te Fiber Wasmachines Gebruik bij het…
·Hoe een eMachine Computer Reset 
·Hoe maak je een VGA -kabel Fit Snug 
·Hoe te : PNG naar Kindle -formaat 
·De nadelen van Behoud van een Legacy Sys…
·Wat is er anders een blauwe PCI Card Slo…
·Verzorging & Onderhoud van Laptops 
·Wat zijn microprocessors en microcontrol…
·Hoe te zorgen voor uw computer Batterij 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com