Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn muis beweegt willekeurig bij het gebruik van een Viewsonic LCD Monitor
In de meeste gevallen , grillig gedrag aanwijzer op een computerscherm heeft niets te maken met de monitor , maar veeleer , het is een indicator van een software of hardware probleem met uw computer of de muis . Standaard probleemoplossing moet u helpen de oorzaak van het probleem te identificeren en op te lossen . Als het probleem blijft bestaan ​​en alleen optreedt wanneer de computer is aangesloten op de ViewSonic -monitor , dan is het oplossen van de verbinding van uw monitor. Driver Problemen

Drivers
zijn software- applicaties die helpen stukken hardware als muizen en toetsenborden communiceren met uw computer . Als het stuurprogramma van uw muis of andere interne drivers firmware heet zijn verouderd , kan het scherm wat vreemde scherm problemen vertonen als een grillige pointer . Om dit soort problemen op te lossen , controleer voor bestuurders-en firmware-updates voor uw machine met behulp van de website van Windows-updates . Als u iets niet vinden , ook op zoek naar drivers zijn beschikbaar op de websites van de fabrikanten van de muis en de computer .
Softwareproblemen

Soms muis prestatieproblemen zijn aan softwaretoepassing fouten. Meestal downloaden en installeren van alle beschikbare updates van Windows lost dit soort problemen . Ook controleren op updates voor uw anti - virus software en uitvoeren van een scan om ervoor te zorgen het probleem niet wordt veroorzaakt door een virus . Als u nog steeds een probleem , merken of het gebeurt alleen wanneer u werkt met bepaalde programma's . Als dat zo is , controleer en updates voor die programma's te installeren . Houd het programma fabrikanten als het probleem blijft bestaan, zelfs na updates .
Hardware Problemen

Muizen
kunnen verschillende problemen die gemakkelijk Muur vertonen . Controleer eerst of de muis en het oppervlak waarop u het gebruikt op schoon zijn , vooral als het een roller bal muis . Als het een draadloze muis , vervang de batterijen en zorg ervoor dat je geen storingen veroorzaakt door items die zich binnen 12 centimeter van de muis , zoals draadloze routers , radio's , mobiele telefoons , desktop ventilatoren , tl-verlichting en grote metalen voorwerpen . Indien deze maatregelen niet werken , probeer dan te sluiten op een andere poort op uw computer of een andere computer helemaal . Als geen van deze helpt , moet u mogelijk de muis te vervangen .
Monitor Connection Problems

Als u andere potentiële problemen hebt troubleshooted en nog steeds vermoedt dat het probleem is met de de monitor , het waarschijnlijk niet juist is aangesloten , vooral als je ziet " schaduwen " of " geesten . " Volgens ViewSonic 's Knowledgebase , als je een lage kwaliteit kabel of een verlengsnoer gebruikt , wordt de weergave niet kunnen functioneren als gevolg van een ' mismatch van de input impedantie tussen de videokaart , de video- kabel , en de monitor . " gebruik een videokabel aanbevolen voor gebruik met de monitor alleen en zorg ervoor dat de pinnen in de videokabel zijn in goede staat .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Informatie over de MS Natural …
·Hoe af te sluiten de Muis touc…
·Hoe het toetsenbord te ontgren…
·Hoe te Inspiron 9400 Install 
·De Empire Earth II toetsenbord…
·Hoe de spatiebalk voor een Des…
·Hoe het opzetten van de Logite…
·Aspire 6920 Toetsenbord en mui…
·Hoe Vergelijk de Logitech V220…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te Sierra SDU Installeer 3G AirCard 
·Hoe groot was de eerste computer 
·Hoe om te beslissen wat Specs zijn nodig…
·Hoe maak je een CIS -systeem installeren…
·Problemen oplossen Wanneer een printer T…
·Hoe je naar het Configuratie scherm in P…
·eMachines EL1200 - 01e Specs 
·Hoe u uw tablet batterij leven verhogen 
·Hoe naar Bad Sectors Fix op een HDD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com