Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een toetsenbord van de computer weten
Het leren van een toetsenbord van de computer is een noodzakelijke vaardigheid in de huidige wereld . De meeste mensen maken gebruik van computers voor het schrijven van papers in plaats van papier en potlood . De set -up van een toetsenbord van de computer is niet alfabetisch . Daarom is het leren van het toetsenbord is het leren van iets nieuw , uitzoeken welke toetsen zijn waar en welke vingers te gebruiken om ze te duwen . Omdat toetsenborden zijn zo vaak gebruikt , leren typen met twee handen maakt de computer het typen sneller en gemakkelijker . Wat je nodig hebt
PaperTyping software ( indien gewenst ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen

Oefenen, oefenen , oefenen 1 . Om het toetsenbord van de computer te leren , gebruik het . Houd de handen in de juiste positie , zelfs als het niet de meest efficiënte manier om nu te typen . Op de lange termijn , dit helpt . Het is erg traag en vervelend op het eerste, maar het sneller gaat . Probeer het typen van het alfabet , om de volgorde van de letters te leren . Kopen van 2

Koop een typering programma ( zie bronnen hieronder ) . Typen software installeert op een computer , en maakt gebruik van bewezen methoden om gebruikers te instrueren over gebruik van het toetsenbord . Deze programma's voortgang van basis tot gevorderde , zodat gebruikers vooraf hun vaardigheden in orde . Bij gebruik van een typering programma , altijd met twee handen. Het helpt niet om vals te spelen door gebruik te maken van de key - pikken -methode , het is gewoon verlengt het proces .

Gebruik papier 3 . Neem een stuk papier , draai het horizontaal en leg het plat op het toetsenbord . Gebruik een stukje plakband te bevestigen aan de bovenkant van het toetsenbord. Kijk onder het papier om de handen in de juiste positie te typen , en dan bedekken ze terug . Nu beginnen met typen . Er zullen fouten , maar deze manier van leren het toetsenbord is snel en goedkoop . Het laat handen om vrij te bewegen terwijl niet waardoor de gebruiker om te kijken naar de sleutels , dwingt hen om de volgorde te leren door het geheugen .
4

Houd je ogen dicht . Een andere manier gluren naar de letters op de toetsen te voorkomen is gewoon om je ogen dicht . Dit is niet zo efficiënt als het papier over het toetsenbord , simpelweg omdat er is geen weg . Van tijd tot tijd moet je je ogen open naar het scherm controleren , dan is ze weer dicht te beginnen met typen . Dit is geen goede methode als het proberen om iets te bereiken , maar werkt als een praktijk boor .
5

Probeer een gratis programma ( zie bronnen hieronder ) . Online te typen tutor programma's zijn meer basic dan softwarepakketten , maar zijn nog steeds effectief in het onderwijzen van fundamentele typevaardigheid .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbord te…
·Hoe te Schakel de Caps Lock- t…
·Hoe te Laptop Keys Zoek 
·Hoe maak je een HP Keyboard Cl…
·QWERTY- toetsenbord Tutorial 
·5 Proper Keyboarding posities 
·Hoe maak je een Logitech MX320…
·Schrijfmachines Gebruikt in Ho…
·De goedkoopste Logitech Cordle…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Fluke 8840A Specificaties 
·Hoe je nieuwe geheugen installeren 
·Hoe te schakelen van Integrated Graphics…
·Wat maakt een HP inktcartridge werk? 
·Hoe kan ik de BlueAnt X3 Battery Change 
·Hoe Vergelijk de functies van drie versc…
·iPad Touch Technology 
·Het verschil tussen een ThinkPad T43 en …
·Hoe maak je een cd te verwijderen van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com