Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
QWERTY- toetsenbord Tutorial
QWERTY is de term voor de standaard moderne toetsenbord. Het wordt zo genoemd omdat de eerste zes letters in de bovenste alfabetische rij lopen : " Q , W , E , R , T , Y. " Typen vaardigheden zijn zeer gewenst in de meeste huidige taken , zoals computers zijn nu meer dan ooit intrinsiek betrokken bij de meeste gebieden van het bedrijfsleven . Het hebben van een basiskennis van de standaard typen procedures zal drastisch verbeteren van uw WPM ( woorden per minuut ) tarief en maak je een veel meer levensvatbaar werknemer . Functionaliteit van de Basic Keys

De standaard QWERTY ontwerp beschikt over een groot gebied van de alfanumerieke toetsen , omringd door enkele functietoetsen . Hier vindt u de " ruimte " bar, " shift ", " backspace ", "tab , " " caps lock , " " ctrl " en vinden " alt . " Op een Mac , vindt u ook een Apple-logo , en op een PC , de standaard logo " Windows " . De " ruimte " bar is vrij vanzelfsprekend : het biedt een spatie tussen woorden en letters bij het typen . De " caps lock , " wanneer ingeschakeld , maakt alle getypte letters hoofdletters . " Shift " functioneert als een tijdelijke " caps lock " - kapitaliseren alle letters getypt terwijl de "shift " ingedrukt wordt gehouden - en ook kunt u de alternatieve symbolen op de grammaticale en computationele toetsen typt (bijvoorbeeld de toets met het semi - dikke darm en dikke darm . een dubbele punt wordt geproduceerd door het ingedrukt houden van " shift " en druk op deze toets . ) op Twitter

met de toets " backspace " om een teken te verwijderen . " Tab " voegt een inkeping bij het typen , en springt tussen de invoervelden bij online . De "ctrl" toets kunt u bewerkingsfuncties zoals kopiëren ( "ctrl " + " C " ) en plakken ( " ctrl " + " V " ) , en de " alt " toets functies uit te voeren als een manier om letters met accenten en plaatsvervangende getypte teksten (hoewel deze toets is grotendeels esoterische ) . Gebruik tenslotte "enter " om een nieuwe paragraaf aan te duiden bij het typen .
Basic typevaardigheid

Plaats
beide handen in de middelste rij van letters op het toetsenbord , waardoor de " G " en de "H " blootgelegd , en je duimen over de " space" bar . Je linkerhand moet worden met betrekking tot " A ", " S ", " D " en " F " Uw recht zou moeten zijn op van " J ", K , " L " en " ; . " Dit is standaard vorm en , met enige oefening , zal u bekend met het toetsenbord worden , zodat u niet hoeft om neer te kijken tijdens het typen . Uw duim moet alleen werken aan de " space" bar hit , met de andere vier cijfers van elke hand bezetten de alfanumerieke toetsen . De randen van het alfanumerieke gedeelte van het toetsenbord (links : " ~ ", "tab , " " caps lock " en " shift , " aan de rechterkant : " backspace ", " \\ ", "enter " en " shift " ) moet worden gebruikt via de pinky vingers van de toepasselijke de hand , evenals de lagere toetsen rondom de " space" bar .
Meer geavanceerde sleutels

samen met de standaard alfanumerieke zone op het toetsenbord , is er ook de pijltjestoetsen (die voor zichzelf zou moeten zijn ) , het aantal pad , " esc " en de " F1" toets " F12 " , en een kleine rechthoek met de toetsen " invoegen " en " schrappen . " Via het toetsenbord in plaats van de getallen in het betreffende veld desgewenst maar het is niet noodzakelijk . De pijltjestoetsen kunt u uw cursor door middel van een tekst of een webpagina te bevorderen . De toets " delete " , in een schriftelijk programma, zal het personage direct na de cursor (in tegenstelling tot voorheen, zoals de toets " Backspace " ) te schrappen. " Page up " en " page down " zijn letterlijk in hun betekenis : het bevorderen van ongeveer een pagina omhoog of omlaag . " End" zal uw cursor naar het eind van de lijn is op , en de "home " zal het terug naar het begin . " Esc " wordt voornamelijk gebruikt voor gaming , als een manier om het spel te pauzeren , en de toetsen " F " kan worden ingesteld op verschillende functies, afhankelijk van het programma dat u gebruikt te voeren. Noch " esc " of de toets "F " worden vaak gebruikt .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe naar Pop Off Space Bars 
·Hoe de Key Insert uitschakelen…
·Hoe te Alienware M17x Keyboard…
·Hoe je het toetsenbord vervang…
·Hoe USB converteren naar PS /2…
·Hoe maak je een Bluetooth-toet…
·Microsoft Wireless Keyboard in…
·Mijn Logitech Bluetooth Mouse …
·Hoe maak je een computer Keybo…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
iPad Tutorial 
iPad Interface Builder Tutorial 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je het leven van een Laptop Lithium …
·? Hoe om te bepalen wat PCI Slot De vide…
·Wat als ik ben mijn Linksys vergeten ? 
·Kan u een upgrade van het geluid op een …
·Power Cable Types voor een computer 
·Hoe USB 2.0 hub installeren 
·Hoe kan ik een externe voeding gebruiken…
·Hoe maak je een blauw scherm voor een vi…
·Hoe te Overclock de AMD Athlon 64 X2 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com