Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe te Overclock de AMD Athlon 64 X2
Overklokken van je AMD Athlon 64 X2 -processor is een goedkoop , zij het matig gevaarlijke manier om betere prestaties uit te persen van je processor . Overklokken gaat om het verhogen van de spanning en snelheid van de verschillende onderdelen van uw systeem om hogere snelheden en rekenkracht te bereiken . Overklokken is inherent gevaarlijk , als het indrukken van elke computer component buiten aanbevolen specificaties van de fabrikant zal doorgaans uw garantie ongeldig en kan permanente onderdelen van de computer beschadigen of te vernietigen . Wat je nodig hebt
BIOS Access
RealTemp
Prime95
Toon Meer Aanwijzingen
instellen Uw Overclock

Macht 1 van uw PC . Koppel alle onnodige randapparatuur , waardoor alleen het toetsenbord , muis en monitor .

Power 2 op je PC en druk op de juiste toets wanneer u wordt gevraagd om toegang te krijgen tot het BIOS . Meestal is dit de toets " Delete" , maar opties variëren van moederbord tot moederbord. Raadpleeg uw handleiding voor specifieke informatie .
3

Zoek de " Geavanceerde moederbord instellingen , " " Overclocking instellingen , " of de " " pagina Clock instellingen . Formulering zal verschillen van moederbord tot moederbord. U zult op zoek naar instellingen die verwijzing " Hyper - transport " en " Reference clock " snelheden .
4

Wijzig de juiste instelling van " Automatisch " naar "Manual , " indien nodig. Overklokken van je CPU is een bedrieglijk eenvoudig proces van het verhogen van uw " Reference clock " snelheid. Bump het omhoog in stappen van 5 tot 10 Mhz . Herstart de computer na elke verhoging , zorg ervoor dat het stabiel kan opstarten in uw besturingssysteem . Blijf uw " Reference clock " snelheid te verhogen totdat de computer kan niet meer stabiel op te starten in uw besturingssysteem . Start de pc opnieuw en breng de " Reference clock " snelheid door 10MHz .
5

Herstart je pc in uw besturingssysteem .
Testen van uw Overclock
< br >

punt 6 uw webbrowser op de Prime95 download site ( zie het gedeelte Bronnen voor link ) . Download het uitvoerbare bestand op een locatie die u gemakkelijk kunt vinden .
7

Dubbelklik op het pictogram om het programma te installeren en volg de installatie- instructies , zorg ervoor om een ​​snelkoppeling op uw bureaublad te maken .

punt 8 uw browser bij de RealTemp download site ( zie het gedeelte Bronnen voor link ) . Download het uitvoerbare bestand en dubbelklik erop om het programma te starten . Bewaak de temperatuur van je CPU , terwijl stress- testen om ervoor te zorgen dat het blijft binnen veilige grenzen . Elke processor heeft zijn eigen veilige bereik van temperaturen , en elk individu CPU zal verschillend presteren onder stress testing . Zorg ervoor dat je CPU niet hoger is dan de maximaal toelaatbare temperatuur uiteengezet door AMD .
9

Dubbelklik op de snelkoppeling naar het programma te starten . Selecteer "Just stress testing " en selecteer " Blend -test . " Laat het programma te draaien voor 12 uur , inchecken op het periodiek .
10

Mocht de test niet op elk punt , je processor kan meer spanning nodig . Herstart je PC en voer de BIOS . Zoek de pagina met de benodigde instellingen " CPU-voltage " . Verhoog de spanning door de kleinst mogelijke verhoging ( meestal 0,1 V ) en herstart uw pc . Herstart Prime95 en opnieuw starten van de test . Mocht de test niet uitvoeren foutloos , herhaal het proces tot het doet .

Previous: Next:
  PC Computers
·Compaq D220 Specificaties 
·Thermische Specificaties voor …
·Hoe te Gooi een computer Tower…
·Hoe om gegevens van de PC naar…
·Hoe te Thermal Grease Toepasse…
·Mijn Dell Inspiron 8100 start …
·Hoe te vertellen wat voor soor…
·Hoe je Custom Build a PC 
·Hoe Dell Computers Recycle 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop computer aansluit…
·Hoe maak je een Verwijder C - Media WDM …
·Hoe maak je een harde schijf toe aan een…
·Problemen met een Microsoft- muis met dr…
·Hoe je Black & White Foto Kopieer 
·Hoe kan ik als vervanging van een vastge…
·Wat zijn de componenten van een CD-ROM d…
·Hoe te tonen de Progress Box voor een Ep…
·Systeemvereisten voor de Nvidia GeForce …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com