Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een Bluetooth-toetsenbord Problemen
Of deze valt toetsen of het ontbreken van een signaal in totaal, kan het frustrerend zijn als uw toetsenbord niet werkt zoals u verwacht. Leren een aantal eenvoudige manieren om uw Bluetooth-toetsenbord oplossen om het weer goed te werken . Instructies
1

ontkoppelen of schakel andere apparaten die zijn aangesloten op uw computer , zoals een muis of printer , voordat u problemen gaat oplossen . Het hebben van meerdere apparaten aangesloten op uw computer kunnen interfereren met de Bluetooth-toetsenbord . Kopen van 2

controleren op eventuele fysieke schade aan het toetsenbord , zoals kleine deeltjes gemorst tussen de toetsen . U kunt de binnenkant van het toetsenbord schoon te maken door voorzichtig losschroeven van het gezicht en met een zachte , droge doek om de onderkant van de toetsen af te vegen .
3

Bepaal of het toetsenbord is in het zicht van de ontvanger en of het nu binnen het bereik gespecificeerd door de fabrikant . Als u nodig hebt om het dichter bij uw computer , schakelt het toetsenbord uit alvorens dit te doen . Weer inschakelen wanneer het in zijn nieuwe positie .
4

Zorg ervoor dat uw accu's zijn goed . Een toetsenbord mogelijk niet goed werken gewoon omdat de batterijen oude of zijn uitgeput in het hotel .
5

Kijk voor iets blokkeren van de ontvanger . Het heeft niet veel nodig om te interfereren met het signaal dat wordt verondersteld om naar het toetsenbord .
6

Zorg ervoor dat de ontvanger is aangesloten op uw USB-of andere poort goed . Test de verbinding door de stekker van de ontvanger , dan sluit deze opnieuw Als het toetsenbord nog steeds niet werkt , probeer hem aan te sluiten op een andere USB -poort op de computer of USB-hub .
7

Herstart je computer als het niet kan verbinden met het toetsenbord . Als je een laptop hebt en je hebt genomen buiten het bereik van het Bluetooth-apparaat , kan het niet om het apparaat opnieuw te vinden wanneer u binnen het bereik terugkomen . Herstarten uw computer zal dit oplossen .
8

Check een site, zoals CyberTechHelp leren hoe je minder vaak voorkomende problemen op te lossen met uw Bluetooth-toetsenbord , en om te zien of uw specifieke model toetsenbord heeft bekende problemen met voorgeschreven oplossingen ( zie bronnen hieronder ) .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Windows Virtua…
·Hoe kan ik mijn Vaio toetsenbo…
·Hoe kan ik extra Letters Typ o…
·De muisaanwijzer vertraagt ​​o…
·Hoe maak je verbinding een PS …
·Hoe de Dell Laptop Touchpad Ki…
·Wireless Keyboard Storing 
·Hoe u uw toetsenbord Van Jammi…
·Over draadloze toetsenborden e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Startup Time Windows ' Optimalise…
·Wat is een U op een server Cabinet ? 
·Hoe te bespoedigen een Compaq Presario 2…
·Hoe je AC Power Problemen in de HP Compa…
·Heeft een iPad vereist Wi - Fi? 
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
·Hoe maak je een opstartbare cd kopiëren…
·Hoe kan ik een prive- harde schijf herst…
·Hoe maak je een T43 harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com