Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Over draadloze toetsenborden en muizen
Het is waarschijnlijk dat je eerste huishouden computer gebruikt kabels voor alle randapparaten, zoals het toetsenbord en de muis aan te sluiten . Als u overweegt het upgraden van uw computer , of op zijn minst van uw machine accessoires , denk je misschien over het gebruik van een draadloze muis en toetsenbord . Hoewel deze draadloze inrichtingen zijn bekend om hun voordelen , hebben zij ook nadelen . Technologie

Draadloze toetsenborden en muis kijken ongeveer hetzelfde als hun traditionele , met snoer tegenhangers , tenzij ze missen een koord . In plaats daarvan communiceren met een computer die is ingericht voor draadloze overdracht van radiogolven in de 2,4 GHz frequentieband de computer . Deze apparaten werken volgens de 802.11b- of 802.11g- standaarden voor draadloze local area network computer communicatie .
Installatie

Installatie
van een draadloos toetsenbord of muis , is eenvoudig , zolang uw computer is uitgerust om te werken met hen. Deze apparaten worden geleverd met een kleine USB - stijl -aansluiting die u moet verwijderen uit het apparaat en maak verbinding met vrije USB- poorten op uw computer . Autorun -functie van uw computer zal deze apparaten herkennen , en je zult in staat zijn om te beginnen met het gebruik ervan vrijwel onmiddellijk .
Voordelen

De voordelen voor randapparatuur draadloos is dat ze niet koorden die gemakkelijk kunnen worden verward gebruik maken . Ze zijn ook ideaal voor op reis . Als u een laptop gebruikt , een draadloze muis is makkelijker om in te pakken en uit te pakken dan een met een koord . Als je het type persoon die geniet van het typen of surfen op het internet wanneer achterover leunend in je stoel , kunt u een draadloos toetsenbord op uw schoot en gebruik van een draadloze muis op een hard oppervlak gehouden in je schoot . Deze draadloze apparaten hebben vaak een bereik van ongeveer 100 meter.
Nadelen

De belangrijkste nadeel van draadloze randapparatuur is dat je ze moet voorzien van batterijen . Vast randapparaten zijn uitgeschakeld op uw computer , maar de draadloze apparaten hebben batterijcompartimenten ingebouwd Als u uw computer gebruikt uitgebreid , moet u de batterijen te vervangen van tijd tot tijd . Een mindere nadeel is dat deze apparaten zijn vaak iets duurder dan hun bekabelde tegenhangers , hoewel de voordelen van draadloze technologie kan dit nadeel opwegen tegen voor u .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Alternatieve toetsenborden geb…
·Hoe te vervangen en installere…
·Hoe het opzetten van de Logite…
·Hoe maak je een Little nummer …
·Hoe het toetsenbord te verwijd…
·Hoe gebruik ik Dell Touchpad L…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe maak je een sleutel verwij…
·Hoe maak je een Logitech Mouse…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe maak je een Verizon Wireless iPad Ge…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een laptop Fan wijzigen 
·Hoe Set Up HP Officejet 6300 Netwerkverb…
·Hoe een HP netwerkprinter oplossen 
·Hoe maak je een Wireless N -kaart op een…
·Hoe om te controleren voor de bezette po…
·Hoe kan ik een Toshiba A215 Batterij dem…
·Oplossingen voor een toetsenbord dat zal…
·Hoe de Scroll Lock Zonder een Scroll Loc…
·Hoe de Kindle DX Reboot 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com