Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De muisaanwijzer vertraagt ​​op het bureaublad Alleen in Windows XP
Als u Windows XP en een ander besturingssysteem op dezelfde computer , een proces dat bekend staat als dual boot geïnstalleerd , kan het vooral duidelijk worden wanneer de muis is langzamer in Windows XP . Een langzamere muisaanwijzer beweegt een kortere afstand met hetzelfde gebaar dan een snellere instelling . Dit vereist dat u meer gebaren maken om dezelfde afstand als een snellere instelling verplaatsen en kunnen worden frustrerend . Mogelijke oorzaak

Als de muis van uw computer vertraagt ​​wanneer u Windows XP , de muis instellingen te gebruiken voor dat besturingssysteem zijn waarschijnlijk ingesteld om langzamer dan andere geïnstalleerde besturingssystemen werken . Dit kan het verschil tussen de standaardmuissetup snelheden op elk besturingssysteem . Bijvoorbeeld , kan Linux hebben sneller muis instellingen . Het kan ook te wijten zijn aan iemand anders die de computer wijzigen van de instellingen gebruikt .
Windows Muis Speed ​​

Microsoft
maakt het relatief eenvoudig om de snelheid van uw muis te veranderen en andere instellingen . Open het Configuratiescherm vanuit het menu " Start " , klik op " Hardware " en kies " Mouse . " Klik op het tabblad " Opties voor de aanwijzer " openen en verplaats de " Pointer Speed ​​" schuifregelaar naar snel naar haar te vergroten snelheid. Klik op " OK " om het instellingenscherm te verlaten en terug te keren naar het configuratiescherm , dat u ook kunt sluiten .
Overwegingen

Als u gebruik maakt van een laptop computer , kunt u een muis gebruikt , evenals de inheemse trackpad . De snelheidsinstellingen muis in het configuratiescherm van Windows beïnvloeden \\ de muis en het touchpad . U kunt de dubbelkliksnelheid van de muisknoppen , die bepaalt hoe snel je moet uitvoeren een dubbelklik om acties zoals het openen van een map te voltooien veranderen . In aanvulling op deze , kunt u het scrollwiel snelheid , die van invloed op hoeveel regels of schermen te verplaatsen wanneer u uw vinger beweegt het scrollwiel een inkeping te veranderen . Dit zijn allemaal afzonderlijke instellingen in de sectie muis .
Bijpassende muis Snelheden

Matching de muis snelheden tussen meerdere besturingssystemen op dezelfde computer kan moeilijk zijn omdat je niet kunt vergelijken de schuifregelaars tegelijk , en de minimale en maximale muis snelheden kunnen niet hetzelfde zijn . Hoewel de Windows bedieningspaneel geeft stappen op de slider , besturingssystemen zoals Ubuntu - een variant van Linux - geen stappen om u te helpen nauwkeuriger muis snelheid aan te passen te tonen . In Linux , kunt u de muis snelheid "Kijk voor de " " tab in RedHat of de " Motion tabblad Algemeen " met Ubuntu wijzigen door te klikken op " System "," Voorkeuren "en vervolgens" Muis. .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Dvorak Typing Tutorial 
·Hoe maak je een eend met een Q…
·Hoe je het eurosymbool Gebruik…
·Hoe je track stick uitschakele…
·Een USB- muis die stopt met we…
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe een muis aanwijzer Fix Dat…
·Hoe te Program applets voor de…
·Hoe het opzetten van een muis …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe begin ik een MacBook in Windows ? 
·Hoe je HP inktcartridges Reset 
·Hoe gegevens op een Flash Drive herstell…
·Kunt u het opzetten van een POP3- e-mail…
·Hoe kan ik een Brother -printer verbindi…
·Hoe Memory installeren op een Acer Aspir…
·Hoe maak je een USB-microfoon Install 
·Hoe kan ik een Brief Terug op een Macboo…
·Hoe te kopiëren van een opstartbare cd …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com