Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn muis is Klikken & Verhuizen op zijn eigen : ? What Happened
Er zijn weinig computer - gerelateerde omstandigheden die zo griezelig als een machine die lijkt een eigen wil vertonen . Als uw muiscursor beweegt en klikt op zijn eigen , zijn hier twee mogelijke verklaringen . Als je niet ervaren van een hardware storing , kan uw computer zijn gekaapt door een virus of malware . Muis
Storing

Zoals elke hardware -apparaat , wordt een muis bestaat uit verschillende onderdelen die perfect moeten werken om goed te functioneren . Als de sensor van de muis breekt of vuil wordt, kunt u grillige cursor beweging ervaren . Draadloze muizen kunnen ook problemen ondervinden met ofwel de ingebouwde radio zender of de radio-ontvanger die is aangesloten op de computer . Een probleem met een van deze onderdelen kan leiden tot een verminkt signaal en de manifestatie van willekeurige bewegingen van de muisaanwijzer .
Wireless Interference

Draadloze muizen
bedienen door het verzenden van een radiofrequentie het apparaat naar een ontvanger die is aangesloten op uw computer . Deze muizen werken op een beperkt aantal frequenties , dus als een andere persoon is met behulp van een soortgelijke muis binnen zendbereik van de muis , is het mogelijk dat uw computer kunt halen een signaal van hun bewegingen . Zoals radiofrequentie is over het algemeen onwaarschijnlijk , maar het is het meest waarschijnlijk optreden als u de computer in een bibliotheek , cafe , appartement of een andere locatie die een hoge dichtheid van de computergebruikers heeft .

Malware

Als uw muiscursor begint bewegen op zijn eigen , het worst case scenario is dat uw computer wordt bediend door een externe bron . Als u verbonden bent met het internet dan is het mogelijk dat uw computer wordt gemanipuleerd door een persoon of bot met behulp van een afstandsbediening applicatie . Virussen kunnen ook pre - scripted cursor acties op uw computer uit te voeren , zelfs als u niet verbonden bent met het internet . Indien bewegingen en klikken van je muis lijken te zijn systematische , eerder dan willekeurig, dan is een afstandsbediening applicatie of virus is de meest waarschijnlijke bron van de activiteit .
Problemen Steps

je moet onmiddellijk de stekker van uw computer vanaf elke open internet -of netwerkverbinding als uw muiscursor begint eigener . Als u draadloos toegang tot het internet , de meest efficiënte manier om dit te doen is om het netwerk van uw computer uit te schakelen , op de meeste laptops kunt u dit doen door het opgooien van een schakelaar op het lichaam van de inrichting . Als loskoppelen van het internet lost uw probleem , moet u uw computer brengen naar een gekwalificeerd onderhoudstechnicus te diagnosticeren en repareren het virus of malware .

Als de bewegingen voortzetten zodra u de verbinding met het internet, kunt u uitsluiten dat een remote access applicatie of online - georiënteerd virus . Als de cursor bewegingen blijven op een systematische manier , zoals het openen of sluiten van vensters , dan moet u onmiddellijk de computer uitschakelt en de hulp inroepen verwijderen van virussen . Als de bewegingen zijn willekeurig , heb je waarschijnlijk een hardware probleem . Als u gebruik maakt van een draadloze muis , probeer het op een andere locatie . Als de functies apparaat normaal ergens anders , ben je waarschijnlijk ervaart radiozender interferentie van andermans muis . Als het probleem aanhoudt , is het waarschijnlijk tijd om een ​​nieuwe muis te kopen of overlegt de oude naar een technicus voor service.

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Informatie op een toetsenbord …
·Hoe maak je een XP USB Keyboar…
·Hoe maak je een Microsoft Mobi…
·Hoe kan ik een iConcepts USB W…
·Hoe kan ik een Ergonomic Keybo…
·Hoe je A4 Tech Wireless Keyboa…
·Hoe uw muis wijzigen 
·Hoe de E- toets configureren o…
·Hoe de Palm Universal Keyboard…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Wat kan ik op Verwijderen om meer RAM kr…
·Problemen met een Samsung laserprinter 
·Instructies voor een Gateway 6MSBG Lapto…
·Hoe een notebook Battery Fix 
·Hoe kan ik een Dell Computer Finance 
·Alternatieven voor een XPS M1730 
·Kunt u Installeer iWork op de iPad ? 
·Rundll Problemen 
·MFC 7840W Vs . 8460N 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com