Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een Samsung laserprinter
Samsung produceert veel verschillende modellen van laserprinters voor thuis en kleine kantoren . Laser printers zijn vaak sneller dan andere soorten printers , zoals inkjet en in sommige gevallen zijn goedkoper te onderhouden . Zoals alle printers , echter , Samsung laserprinters kunnen er storingen optreden bij gelegenheid , dat gebruikers problemen oplossen en herstellen van eventuele fouten met de machine . Printer drukt niet af

Er zijn verschillende redenen waarom Samsung laserprinters niet afgedrukt toen stuurde een printopdracht vanaf een computer . Controleer eerst of het netsnoer is aangesloten op een werkend stopcontact en dat de schakelaar is ingesteld op "On". Als je gewoon draaide op de printer , moet u wellicht een aantal minuten tot de printer wacht om op te warmen voordat u gaat afdrukken .

Controleer vervolgens of de printer is aangesloten op de printer en de computer en dat de Samsung printer werd gekozen als de standaard printer .

slotte zal de printer niet afdrukken als het niet fysiek klaar om af te drukken . Om de printer klaar is, de printer deur moet worden gesloten , moet papier in de machine en de tonercartridge moet geïnstalleerd worden geladen . Daarnaast zal een papierstoring de printer afdrukken houden . Controleren op eventuele storingen in de printer en verwijder ze voordat u weer de normale werking .
Frequente Papierstoringen

Samsung laserprinters
kunnen lijden aan frequente papierstoringen , die vaak wordt veroorzaakt door de hoeveelheid en het type papier dat wordt gebruikt. Als u last frequente papierstoringen , laadt minder vellen papier in de lade afdrukken . Wanneer teveel papier in de lade is geplaatst , kan de printer halen meer dan een vel tegelijk , die kan vastlopen in de printer .

Sommige speciaal papier of andere materialen kunnen de printer vastlopen. Bijvoorbeeld , kan Samsung laserprinters hebben een moeilijke tijd handling papier dat is bijzonder dik of dun . Gebruik geen papier met een gewicht meer dan 43 pond. of onder de 16 pond. om storingen in de machine te voorkomen .

Een andere oorzaak van frequente papierstoringen is overgebleven papier vast in de machine van een eerdere storing . Zorg ervoor dat wanneer u vastgelopen papier te verwijderen dat al het papier uit de machine . Niet alleen kon overgebleven papier leiden tot meer files, maar het kan de printer beschadigen .
Lege pagina

Wanneer blanco pagina's afdrukt op Samsung laserprinters , de oorzaak is waarschijnlijk een lege of bijna lege tonercartridge . U kunt proberen om de toner opnieuw verdelen in de cartridge om de levensduur van de cartridge te verlengen en afdrukken normaal . Tot herverdeling van de toner , opent u de bovenklep van de printer en verwijder de tonercartridge . Schud de cartridge heen en weer een paar keer om de toner verspreid over de cartridge . Eenmaal voltooid , installeert u de cartridge en een testpagina afdrukken . Als de pagina's zijn nog steeds leeg is, vervangt u de tonercartridge .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een printer Fuser R…
·Hoe te printcartridges install…
·Hoe je foto's afdrukken met ee…
·Hoe Set Up Internet Printing i…
·HP 6380 Vs . Lexmark 6675 
·Hoe maak je een USB -printer i…
·Hoe te wijzigen inktcartridges…
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Hoe maak je Refill een Canon i…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een LCD -projecto…
·Hoe maak je een iPad Programmeer 
·Hoe de batterij te verwijderen van Acer …
·Hoe het opzetten van een nieuwe computer…
·32 Bit Vs . 64 Bit CPU 
·Hoe de koelventilator op een Compaq 2210…
·Waarom is mijn processor draait op 100 %…
·Hoe te vervangen PC 100 geheugen met PC …
·Hoe werkt een Flash Disk Drive werk? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com