Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Laser Vs . Inkjet printers
Computers zijn een nietje in de meeste kantoren en huishoudens. De meeste mensen kiezen voor een printer te gebruiken met de computer te kopen . Het type printer nodig zullen afhangen van wat het wordt gebruikt . De meeste vallen onder de categorieën van laser- of inkjetprinter . De kwaliteit van de afdruk nodig , de hoeveelheid drukwerk wordt gedaan , en het budget zal helpen bepalen wat de beste keuze voor uw behoeften . Kwaliteit

Inkjet
en laserprinters zijn zowel verkrijgbaar in kleur en zwart-wit , maar de werkelijke helderheid van de afdruk verschilt tussen de twee . Het bredere patroon van de laser printer , is het in staat om de inkt in meer detail te behandelen . Dit kan prima kwaliteit leveren tegen een hoge dpi ( dots per inch , ) het maken van lasers een betere keuze als u veel foto's of afbeeldingen afdrukken doen . Een laserprinter zal u ook een betere afstemming in kleur als dat nodig is .
Speed ​​

Een laser printer is niet altijd sneller dan een inkjet . Bij aankoop van een printer , controleert u de pagina's per minuut ( ppm ) voor de verschillende modellen . Het is geen garantie gegeven de kwaliteit instellingen verhogen of verlagen de daadwerkelijke productie , maar het is een goede manier om de snelheid van de printer meten . Ook van mening dat een inkjet printer kan worden aangepast aan de kwaliteit stellen voor het snel printen van rechte tekst , terwijl een laser kan niet.
Budget

Alle printers variëren in kosten sterk afhankelijk van de grootte van de machine , de opties ( zoals de mogelijkheid om verschillende afmetingen en typen papier handvat ) en snelheid . Een inkjetprinter kan worden gekocht voor minder dan $ 50 die wordt afgedrukt in kleur en is meer dan voldoende voor thuisgebruik . Een laserprinter kost dichter bij de $ 300 en kan gaan in de duizenden voor hoogvolume machines .
Misvattingen

Gewoon omdat de printer is goedkoop , dat betekent niet dat het kost je minder . Bij het overwegen van een inkjetprinter versus een laser , rekening houden met de kosten te draaien . Inkjet cartridges hebben een veel kleinere druk opbrengst dan laser degenen . Een inkjet vervangende cartridge gemiddeld ongeveer $ 25 en drukt minder dan 200 vellen , terwijl een laser cartridge kunnen de kosten zo weinig als $ 125 en kan 8000 pagina's geven .
Consideratons

Laser
printers blijven beschikbaar tegen lagere prijzen en het kan niet zo veel als je denkt gekost . Overweeg het gebruik en de kosten voor het handhaven van een printer , inclusief garanties en reparaties , die noodzakelijk zou kunnen zijn op een dure machine , maar zou niet worden gedaan op een goedkope inkjet die gemakkelijker kunnen worden vervangen . Een andere optie is om een ​​laserjet printer die een betere kwaliteit, zoals een laser kopen , maar lager in kosten . Een laserjet kan minder dure cartridges , gelijkend op die gebruikt door de inkjet .

Gebruiken

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Lexmark Ink In…
·HP Deskjet 6122 Reiniging Cycl…
·Ik Help Het opzetten van een H…
·Compatible Epson P50 inktcartr…
·De beste printers voor boek ma…
·Hoe je HP Solution Center Down…
·Hoe te Parallel Printer Instel…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 305…
·Hoe doe ik een Canon Refill In…
  Related Articles
iPad 16 Vs . iPad 32 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Google Android Tablet PC Vs . iPad 
Que Vs . iPad 
16gb iPad Vs . 32gb iPad 
Android Pads Vs . de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
iPad Vs . Android Tablet 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Failed DVD Drive Fix 
·Hoe kan ik Fake Cards Verwijder Van Drea…
·Hoe de helderheid te verminderen op een …
·Hoe maak je een T41 Wireless Vervang 
·Hoe te Exponenten met het toetsenbord 
·Hoe maak Ink Stand Out 
·Wat is het verschil tussen een robot en …
·Specs voor een Gateway 2000 Tech Mini - …
·Hoe gegevens Problemen Projectoren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com