Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is het verschil tussen een robot en een Machine
? Tsjechische toneelschrijver Karel Capek introduceerde het woord " robot " om de wereld in zijn 1921 toneelstuk " RUR " , of " Rossum's Universal Robots , " volgens de Literary Encyclopedia . Een robot is een machine , maar geen gewone . Het heeft een extra klasse van functionaliteit aan een gelijkwaardige machine , heeft ten minste een aantal computeronderdelen en kunnen functies benaderen intelligentie bezitten . Autonome

Robotics deskundige Maja J. Mataric kenmerkt een robot als zijnde autonoom , of zelfbestuur , althans tot op zekere hoogte . Dit betekent dat het in staat is om beslissingen . Een gewone machine , zoals een elektrische boormachine , is niet in staat om beslissingen , hoewel tijd kan boormachines kunnen de beste snelheid besluiten de boorkop te roteren voor maximum boorrendement . Robots zijn al in dit stadium , volgens Mataric .
Sensoren

In tegenstelling tot een gewone machine , een robot heeft vaak sensoren, zoals lichtsensoren . Deze geven de robot extra functionaliteit , handelend in het kader als de menselijke zintuigen . Deze functie is ook terug te vinden in een aantal speelgoed robots , zoals de Lego Mindstorms NXT -systeem , waarbij aanraaksensoren , een ultrasone sensor voor bewegingsdetectie en zelfs een kleuren sensor omvat . NASA's Mars Rover heeft vier ingenieurs hazcams . Dit zijn risicovermijdende camera's , verwant aan de ogen , om te voorkomen dat te verdwalen of crashen in grote rotsblokken .
Artificial Intelligence

Een robot kan gegevens gebruiken verzameld uit de sensoren te detecteren wanneer een staat is veranderd en neem vervolgens passende acties . Als bijvoorbeeld een robot had regenmelder op zijn hoofd , kan een hoofd paraplu activeren als regen begon te vallen . Het Massachusetts Institute of Technology ( MIT ) , een wereldautoriteit op het onderwerp , van mening dat dit soort reactie is kunstmatige intelligentie in plaats van echte intelligentie , maar geeft toe sommige robots zijn veel beter dan mensen in sommige dingen .
< Br > Andere

Robots
zijn vaak humanoid, of vergelijkbaar met de mens in het uiterlijk , zoals de Honda 's ASIMO robot . Gewone machines niet. Alle machines en robots die ooit zijn gemaakt op Aarde zijn menselijke creaties. Echter , als u denkt dat de profetieën van science fiction , misschien een dag , robots zullen zijn intelligent genoeg om hun eigen machines te bouwen en te ontwerpen zelf . Hopelijk zal de huidige vreedzame betrekkingen tussen mens en robots

blijven .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is het verschil tussen Cel…
·Verschillen tussen Xeon en Pen…
·Vista herkent een lege DVD 
·Hoe Hook Up ASUS Cine5 op een …
·Hoe kan ik een Toshiba harde s…
·Reset Procedures voor een iLok…
·
·Hoe je HP M7067c HD Vervang 
·Windows XP wordt niet USB-driv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Problemen Diagnose voor een H…
·Aanwijzingen voor een HP 6980 
·Hoe de VRAM in het BIOS wijzigen 
·Hoe maak je een Touch Screen Toevoegen a…
·Wat is HyperTransport 
·EMachines T6412 Specs 
·Anderson Power Products Crimp Tools 
·Hoe de inkt wijzigen in een Epson Stylus…
·Hoe Clean Laser Toner 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com