Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Voors en tegens van Laser Printers
Gemaakt in 1969 , is de laser printer is een steunpilaar van de vele kantoren van de wereld voor decennia. Laser printers zijn werkpaarden , staat te boek - kwaliteit zwarte en witte tekst te produceren met snelheden tot 200 pagina's per minuut . Een laserprinter zal zes pagina's zijn afgedrukt op het moment dat een inkjet printer een aantal eerste . Echter , laserprinters zijn niet zonder nadelen . Ze zijn duur en kostbaar om te onderhouden , en kan niet afdrukken van hoge kwaliteit foto's , waardoor ze een minder dan ideale keuze voor sommige omgevingen . Speed ​​

De snelste laser printers kunnen printen tot 200 pagina's per minuut , terwijl een inkjet printer kan produceren ongeveer 32 pagina's per minuut . De snelheid van laserprinters vertaalt naar een verhoogde productiviteit in kantooromgevingen , waar het grootste deel van de wereld laserprinters worden gevonden .
Tekst Print Quality

Voor zwarte en witte tekst , niets kan concurreren met een laserprinter , behalve een drukpers . Laserprinters zijn de standaard waaraan alle andere printers worden gemeten . Zelfs onder extreme vergroting , de lijnen en curven van brieven zijn perfect glad . Voor belangrijke zakelijke brieven , zal slechts een laserprinter doen .
Kleur en foto's afdrukken

Color laserprinters
zijn in staat om tekst af te drukken in kleur met behulp van meerdere toners - in cyaan , magenta , geel en naast de typische zwart. Dit vertraagt ​​de afdruksnelheid met ongeveer de helft . Laser printers zijn ook in staat om foto's af te drukken , maar dit is een gebied waar inkjet printers hebben de rand , het afdrukken van foto's de kwaliteit van laserprinters kunnen niet benaderen die van inkjet fotoprinters
Supplies .

Laserprinters
gebruiken tonercartridges , in plaats van de inkttanks in inkjetprinters . Elke cartridge kost ongeveer $ 100 , en moet worden vervangen na elke 2.000 tot 5.000 pagina's , afhankelijk van het model en welke wordt afgedrukt . Een lege inkttank voor een inkjet printer kost veel minder op ongeveer $ 10 tot $ 15, maar kan slechts ongeveer 300 pagina's tekst voordat u de inkt .
Prijs

Een entry - level laser printer kan worden gekocht voor minder dan $ 100 . Echter , deze printers zijn niet in staat om af te drukken met de volle snelheid mogelijk is in een laserprinter , maar de afdrukkwaliteit nog steeds niet super. De hele dag op kantoor, kan business class laserprinters kost maar liefst $ 500 tot $ 800 en meer . Vanwege het grote aantal pagina's dat kan worden afgedrukt met een tonercartridge laser printers zijn kosteneffectief op de lange termijn als ze productief . Aankoop van een laserprinter als u een printer voor een kantoor omgeving waarin meestal zwart- witte tekst wordt afgedrukt moeten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP LaserJet Pro…
·Hoe kan ik een HP 8050 printer…
·Scanner fout 6 op een HP Laser…
·Hoe reinig ik mijn HP printer …
·Instructies om Refill een Epso…
·De HP 7550 printer is een onde…
·Hoe het opzetten van een HP Of…
·Hoe de Spooler resetten op een…
·Hoe maak je een Xerox Phaser P…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
iPad Tips en hints 
iPad en SGS Informatie 
  Hardware Articles
·Toegang tot een Macintosh Desktop Van ee…
·Soorten Laptop Harde Schijven 
·1592DMT Compaq BIOS Procedures 
·Hoe maak je een USB-camera plaats van iS…
·Inkt Refill Problemen 
·Hoe te Electronic Components Georganisee…
·Hoe maak je een spel te installeren op e…
·Hoe je HP 6980 netwerkprinter installere…
·Verschil tussen Celeron & Hyperthreading…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com