Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe kan ik Flash MSI BIOS
Het BIOS flashen op je MSI moederbord kan nodig zijn als de computer niet correct is of als er recentere BIOS-versies adres problemen met uw computer . U kunt de MSI BIOS flash via een hulpprogramma in Windows gratis verstrekt door MSI of door de juiste BIOS-bestand handmatig te downloaden , het creëren en het opstarten van een bootable diskette en updaten van de BIOS via een DOS- prompt . Instructies
Knippert Through Windows
1

Download en installeer de MSI Live- programma -update gratis beschikbaar bij http://www.msi.com .

Run 2 de Live update-programma en selecteer de " live Update " knop aan de bovenkant van het venster . Zorg dat " Automatisch bijwerken " is aangevinkt en klik vervolgens op de " Search " knop in de buurt van de linkerbenedenhoek van het venster . Het programma zal zoeken naar alle beschikbare BIOS-updates voor uw specifieke moederbord automatisch .
3

Vink het vakje aan met vermeld als het type BIOS en klik op de knop "Download" . Zodra de applicatie klaar is met de BIOS -update te downloaden , klik op de " Save Path " knop om naar de locatie van de update is gedownload .
4

Sluit alle geopende toepassingen en start het updateprogramma eerder gedownloade . Volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen . Zodra de applicatie klaar is met knipperende je BIOS de computer wordt opnieuw opgestart .
Knippert handmatig met een Floppy Disk
5

Bepaal het model van uw MSI moederbord , bijvoorbeeld MS - 4567 . Het modelnummer is op het moederbord handleiding en op het moederbord zelf , meestal ergens in de buurt van de PCI-slots .
6

Navigeer naar msi.com en selecteer MSI Global als uw locatie keuze . Selecteer vervolgens de Mainboard knop onder de Producten vervolgkeuzelijsten .
7

Voer een product zoektocht naar het model van uw moederbord . In de zoekresultaten , selecteert u het tabblad Downloads . Selecteer de Bios -knop voor het model van uw specifieke moederbord van de resultaten
8

Download het zipbestand van de meest recente driver en extraheer de inhoud naar c : . \\ Bios . Noteer de bestandsnaam van het uitvoerbare bestand en alle andere niet - txt of . Doc -bestand .

Plaats 9 de lege diskette in het diskettestation en ga naar My Computer . Rechtermuisknop op de A :-schijf en kies Formatteren . In het venster dat opent vink " Maak een MS - DOS opstarten schijf " en klik op formaat
na het formatteren Floppy Disk

Boot 10 uw computer naar de A . : rijden door herstarten . Standaard is de meeste computers zal proberen op te starten naar de A :-schijf het eerste, maar als uw computer belandt opstarten om Windows dan moet je de BIOS-instellingen wijzigen om het te laten starten naar de A :-schijf voordat deze laarzen op de harde schijf . . \\

Type 11 het volgende commando op de prompt: :

cd c : \\ bios
als succesvol je een prompt die A leest zal komen

c :

bestandsnaam>

Type
de bestandsnamen zonder de " < " of " > " tekens . De uitvoerbare bestandsnaam en de bios -update bestandsnaam zijn de bestandsnamen die u eerder heeft opgeschreven .
12

Ren door de aanwijzingen die verschijnen na het uitvoeren van het programma en wacht tot de BIOS te eindigen knipperen . Wanneer de update is voltooid , verwijdert u de diskette en herstart het systeem om terug op te starten naar Windows .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe controleert de BIOS Date 
·Hoe bekijkt een BIOS System Lo…
·Hoe te Downgrade Asus BIOS 
·Hoe te wijzigen van een BIOS s…
·Hoe om te upgraden Phoenix BIO…
·Hoe de BIOS Test 
·Hoe de BIOS Upgrade voor een I…
·Compaq Presario 1200 BIOS batt…
·Hoe een BIOS te Enter Met Wind…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het verhogen van het aantal FPS 
·Hoe het toetsenbord te vervangen op een …
·Hoe de ventilator snelheden op mijn comp…
·Hoe kan ik een HP 1310 Printer Head Rein…
·Hoe krijg ik een 6 - Pin Converteren naa…
·Hoe te Pas Asus Lamborghini Laptops 
·Hoe de RAM in een Inspiron 1521 Laptop V…
·Hoe maak je een Zip Drive Disk converter…
·Hoe te herstellen van mijn harde schijf 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com