Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Hoe het verhogen van het aantal FPS
Veel pc-gebruikers genieten van het gebruik van hun computers voor gaming doeleinden . Sommige grafisch intensieve PC-games zal meer van het systeem van een gebruiker dan anderen te eisen , en als de hardware niet krachtig genoeg is om het spel soepel te laten verlopen , kan de gebruiker het frame- rate verlies en haperingen ervaren tijdens game-play . De twee beste manieren om de systeemprestaties te verbeteren en de algehele frame rate te verhogen in de PC games is om een upgrade van de computer videokaart of overklokken van de videokaart met behulp van 3rd party software te overklokken . Wat je nodig hebt
RivaTuner
Philips schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Upgrade uw videokaart

Macht 1 van uw computersysteem en verwijder de kabels van randapparatuur vanaf de achterkant van de computer , inclusief het netsnoer , USB- kabels , video-uitgang , en luidsprekerkabels . Verwijder de schroeven aan de achterkant van de computer dat het linker paneel op de computerbehuizing te houden . Kopen van 2

Verwijder het zijpaneel van de computer door te schuiven naar de achterkant van de zaak . Leg de computer zaak aan de zijkant , zodat de componenten naar boven. Verwijder uw oude videokaart door het losdraaien van metalen beugel van de videokaart van de computer zaak . PCI - Express kaarten hebben een plastic lipje aan de voorkant die terug moet worden geduwd , terwijl zachtjes omhoog te trekken op de videokaart te onttronen .

Seat 3 de nieuwe , verbeterde video- kaart in de PCI - e slot door het opstellen van de pinnen aan de onderkant van de nieuwe videokaart met PCI - e slot zelf en vervolgens te drukken voorzichtig naar beneden . Plaats de schroef op metalen beugel van de videokaart en draai het naar beneden totdat het wordt gezellig met de computerbehuizing . Vervang het zijpaneel en schroeven op de behuizing van de computer .
4

weer aansluiten van alle randapparatuur kabels, netsnoeren , video - out kabels , enzovoort . Zet de computer aan en laad het besturingssysteem van uw keuze . Uw computer kan u vragen om nieuwe videokaart drivers, die u kunt installeren met behulp van de software die bij uw nieuwe videokaart of door nieuwe video drivers te downloaden direct vanaf de website van de fabrikant is geleverd .
Overclock uw Video kaart
5

Download en installeer RivaTuner uit de Guru3D website . Zodra RivaTuner is geïnstalleerd , klikt u op het kleine pijltje naast de "Customize " optie onder " Driver Settings . "
6

Klik op het icoontje dat lijkt op de grafische kaart van een computer en selecteer " System Settings . " Een nieuw dialoogvenster geopend en zullen de instellingen voor de grafische kaart core clock , shader klok en geheugen klok weer te geven .
7

Klik op het vakje naast " driver - level hardware overclocking inschakelen . " Klik op de schuifregelaar onder " Core Clock ' en te verhogen met 20 MHz . Klik op " Ok " aan de onderkant van het dialoogvenster . Om te testen of uw kaart is stabiel , start elke grafisch-intensieve spel . Als het spel loopt soepel zonder te crashen , terug naar RivaTuner en schuif de Core Clock balk omhoog door nog eens 20 MHz . Doe dit totdat je tegenkomt instabiliteit , het spel crasht , of je systeem vastloopt . Indien u wel problemen instabiliteit , stapt de Core Clock slider terug met 20-30 MHz .
8

Klik op de schuifregelaar naast " Shader Clock ' en te verhogen met 20 MHz . Klik op " Ok " aan de onderkant van het dialoogvenster en test je systeem eens te meer met een grafisch intensieve spel . Blijven om de schuifknop te verhogen met 20 MHz of meer tot je weer tegenkomt grafische of instabiliteit van het systeem .
9

Klik op de schuifregelaar naast "Memory Clock . " Zoals het geval was in de vorige twee stappen was , blijven de schuifbalk te verhogen met 20 MHz tot je systeemstabiliteit vindt .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Welke soorten van Computer App…
·Voors en tegens van Intel Core…
·Hoe kan ik een baan Kosten 
·Hoe maak je een Video -adapter…
·Hoe maak je een Lenovo S10 Met…
·Hoe u de harde schijf upgraden…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe maak je een Pentium 4HT up…
·Hoe maak je een ATI Radeon 980…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om stof te verwijderen van een Compa…
·Hoe je BIOS updaten van Windows XP 
·Wat zijn knie Stands ? 
·Wat is een APU Fusion 
·Hoe te Sound Drivers in XP installeren 
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron Keys Verva…
·Hoe te Scroll binnen het frame op een iP…
·Mini- PCI Card Installatie-instructies 
·Hoe te Core 2 Duo invoegen in een Dual -…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com