Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Over Toetsenbordopdrachten
Toetsenbord commando's zijn de sleutels aan dat u op in het kader van een bepaald programma of besturingssysteem om bepaalde acties te activeren . Programma's hebben over het algemeen een vast bedrag van deze ' hotkeys ', maar zo nu en gebruikers kunnen hun eigen toetsenbord commando's te programmeren en aan te passen . Deze opdrachten zijn gespaard computergebruikers onnodige muisklikken voor een lange tijd , en hoewel moderne snelkoppelingen hebben wortels in de oude MS - DOS-systeem , ze echt kwam in hun eigen in de afgelopen 10 jaar , en geen moderne programma is compleet zonder hen . Functie

Toetsopdrachten
minimaliseren van de tijd doorgebracht met de muis en bypass- systeem menu's voor frequente acties . Deze commando's zijn een onderdeel van de Windows-en Mac OS al jaren , maar hebben onlangs geïnfiltreerd populaire programma's en web apps , en worden snel maken van uw computer muis steeds minder bruikbaar .
Geschiedenis
< br

Toetsopdrachten > was een integraal onderdeel van de eerste MS - DOS-systeem en waren de enige manier om de computer mainframe navigeren . Toen de moderne PC ontstond in de jaren 1990 , veel mensen vinden het hele systeem muis een beetje te schokkend . Sneltoetsen werden geïntroduceerd in de eerste Mac Apple's OS en Windows 97 . Hoewel ze aanvankelijk niet populair , werden ze gemeengoed , en de meeste regelmatige gebruikers op de hoogte waren van de gemeenschappelijke Ctrl + Alt + Del toetsenbordopdracht voor het Windows platform . In de afgelopen jaren hebben sneltoetsen een vast onderdeel van bijna alle programma's , met inbegrip van web apps en internetbrowsers geworden .
Voordelen

Toetsopdrachten
minder tijd kwijt gaan door de menu's . Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van Adobe Photoshop en je wilt alle huidige pixels in een foto selecteert , kunt u ofwel klikken via de foto- opties menu's totdat u de opdracht vindt , of u kunt op Ctrl + A. Hoewel dit scheert slechts enkele seconden van de totale tijd die u besteedt aan Photoshop , professionele gebruikers vinden dat snelkoppelingen uren van de tijd kunnen besparen op de lange run.Keyboard commando's ook helpen snel typisten op opdrachten veel sneller dan het bereiken van de muis uit te voeren . < br >
types

Er zijn twee hoofdtypen van toetsenbord commando's : combinatie en single - key.Single - key commando's bestaan ​​uit een druk op de toets om een ​​applicatie te activeren . Omdat enkele toetsaanslagen vaak kunnen worden verkeerd geïnterpreteerd , single- key commando's zijn minder wijd verspreid is in full -scale programma's, maar zijn steeds populairder geworden in de web - based applicaties zoals Gmail , waar ze kunnen worden " ingeschakeld " en gebruikte extensively.Combination toetsenbord commando's zijn het meest populaire en algemeen bestaan ​​uit het ingedrukt houden van twee of meer knoppen om een bepaalde actie te signaleren. De bekendste van deze is waarschijnlijk de Ctrl + Alt + Del toetscombinatie , die opent Windows Taakbeheer .
Waarschuwing

Veel moderne programma's
evenals Web applicaties hebben speciale toolkits voor gebruikers om het toetsenbord commando's maken en aanpassen . Echter, je moet alleen deze sneltoetsen programmeren, als je ervaren bent , omdat onjuist geprogrammeerde sneltoetsen kan leiden tot onbedoelde resultaten , vooral als er een duplicaat kwestie . Afhankelijk van het programma , kunnen er waarborgen , maar als het verkeerd geprogrammeerde commando's niet ongedaan kan worden gemaakt , moet u alle standaardinstellingen terug te zetten naar het programma functioneren weer normaal te laten .
< Br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je sleutels Silence Tijden…
·Keyboard Speed ​​Vs . Nauwkeur…
·Markeren en muis Vasthouden Pr…
·Mini Wireless Optical Mouse in…
·Hoe gebruik ik de Underscore M…
·Hoe te openen een Microsoft Mo…
·Hoe de Razer DeathAdder Instal…
·Waarom is mijn toetsenbord te …
·Hoe je Mighty Mouse knoppen Pa…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe controleer ik of de ASA is actief of…
·Hoe maak je een Disc Assessment Take 
·Hoe maak je een parallelle dongle Maken …
·Welke Laptops zijn goed voor Music ? 
·Hoe Dell Optiplex krijgen 755 luidspreke…
·Hoe je twee computers met een USB -kabel…
·Installatie Problemen Met ASUS P5KPL - C…
·Instructies voor het wijzigen van de ink…
·Hoe de printer Taal wijzigen op een HP 3…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com