Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Waarom is mijn toetsenbord te typen Weird ?
Zonder een goed functionerend toetsenbord , is het moeilijk om te typen documenten , e-mails of om geïnstalleerde toepassingen te navigeren . Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u het toetsenbord niet goed werkt . Gelukkig zijn de meeste van deze problemen worden opgelost zonder dat u veel technische expertise . Proberen meerdere oplossingen voor het bellen van een computer technicus kan helpen bespaart u geld en moeite . Losse kabel

Een eenvoudig veroorzaken van toetsenbord problemen is een losse kabel die van het toetsenbord wordt aangesloten op uw computer . Als de kabel los is, kan het toetsenbord niet reageert, of het kan niet goed reageren op uw toetsaanslagen . Als u een desktopcomputer gebruikt , moet u slechts om de kabel vast te zetten. Echter , als u vermoedt dat interne verbinding je laptop toetsenbord los is , moet u mogelijk een technicus reparatie te hebben , als de interne bedrading is niet gemakkelijk toegankelijk . Plus , het openen van uw laptop kan uw garantie vervallen .
Verkeerde Toetsenbordinstellingen

Windows
bevat een Control Panel -functie met de titel " Eigenschappen voor toetsenbord . " Met deze functie kunt u controle het karakter herhalen instellingen voor uw toetsenbord. Daarom, wanneer u een toets ingedrukt , zal het te herhalen met de snelheid die u die op . Als uw toetsenbord probleem heeft te maken met korte of lange herhalingen , het wijzigen van de instellingen met behulp van deze functie zal uw probleem op te lossen .
Onrein Toetsenbord

Toetsenborden
regelmatig accumuleren stof en ander vuil , die van invloed kan zijn hoe goed uw toetsenbord functies . Daarom is regelmatig reinigen van het toetsenbord met behulp van geschikte materialen zal helpen om je toetsenbord in orde . Adequate reiniging materialen omvatten een bus perslucht om lucht te blazen tussen de toetsen of een zachte borstel voor het schoonmaken tussen de toetsen .
Invoegen
Key

Uw toetsenbord probleem kan zijn toe te schrijven aan de " Key Insert " wordt ingeschakeld . De toets " Insert" op uw toetsenbord bestuurt de tekst overschrijven functie in bepaalde toepassingen , zoals Microsoft Word . Wanneer ingeschakeld, wordt de tekst die u invoert automatisch overschrijven (wissen ) de bestaande tekst . Wanneer ze zijn uitgeschakeld , de bestaande tekst Wanneer u op de " Key Insert , " bepaalde toepassingen , zoals Microsoft Word , wordt de bestaande tekst in plaats van nieuwe tekst toe te voegen aan de bestaande tekst overschrijven . U kunt deze functie in-of uitschakelen door op de toets " Insert " .
Filtertoetsen

Als u per ongeluk de toets " Shift " ingedrukt gedurende acht seconden , kunt u onbedoeld hebt geactiveerd " Filter Keys , " een Windows-functie . Wanneer actief , Windows negeert toetsaanslagen die voorkomen in snelle opeenvolging , of toetsaanslagen die naar beneden worden gehouden in successie . Hoewel de functie is bedoeld om het gebruik van Windows makkelijker , als onbedoeld geactiveerd , kan het te maken met behulp van uw computer moeilijker . De functie kan worden uitgeschakeld in uw Control Panel .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe uit elkaar te halen de bat…
·Hoe maak je een Logitech V220 …
·Hoe de Naam van een Apple Blue…
·Hoe te Pas bijhoud met een Log…
·Draadloze Vs . Optical Mouse 
·Hoe de touchpad aanpassen in X…
·Hoe maak je een seriële muis …
·Hoe kan ik een Dell Keyboard K…
·Wat zijn Grafische Tabletten g…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
  Hardware Articles
·Hoe vindt u grafische kaart Information 
·USB naar PS /2 Converter : Kabel wordt n…
·Hoe maak je een Eye Toy camera Gebruik o…
·Waarom Verwijder een PCCI Card bij toevo…
·Hoe maak je een draagbare harde schijf h…
·Hoe je BIOS Flash Screen Uitschakelen 
·Hoe vindt AMI BIOS 
·Hoe de LSI SAS- 3801X inschakelen in het…
·Hoe kan ik Reset het BIOS op de Dell Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com