Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Markeren en muis Vasthouden Problemen
Of u nu een draadloze of bedrade muis , die weinig klikken gadget is een integraal onderdeel van een positieve computer ervaring . Wanneer het begint tekst die je niet wilt om het te markeren plakken of markeren , heeft u zeker een probleem dat moet opgelost snel te krijgen . Gelukkig zijn de meeste problemen met betrekking tot muizen zijn gemakkelijk verholpen, voor degenen die niet zijn , kun je dankbaar zijn dat het een relatief goedkoop onderdeel van uw computer te vervangen zijn. Reinigen

Een veel voorkomende oorzaak van een knelpunt of vreemd markeren muis is de behoefte aan een goede reiniging . Als je een muis hebt met een roller bal op de onderkant of bovenkant van de muis , het is waarschijnlijk verstopt raken met pluisjes of stof van tijd tot tijd . Trek eerst de muis van de computer , of in het geval van draadloze muizen , de batterijen verwijderen . Dan voorzichtig wrikken uit het deksel rond de rollerball , en reinig de bal en de behuizing rond de bal met een niet-pluizende doek en een beetje alcohol . PC Guide raadt het doen van dit maandelijks aan hardnekkige muis problemen te voorkomen . Als u een optische muis hebt , probeer dan de stekker en het schoonmaken rond het licht venster op dezelfde wijze .
Surface

In sommige gevallen is het oppervlak dat je bent met behulp van onder uw muis kan onvoorspelbaar gedrag veroorzaken , vooral als je met een optische muis of een draadloze muis . Beide soorten doen het niet goed op glanzende of metalen oppervlakken , en voor de draadloze muis , kunnen metalen oppervlakken storing die rare steken gedrag kan veroorzaken . Glazen oppervlakken kan ook een probleem zijn , omdat ze het licht terug op de optische sensor aan de onderkant van de muis weer te geven . De best practice is hier om een muismat te gebruiken , en om te voorkomen dat metalen voorwerpen of oppervlakken in de omgeving .
Cord Problemen

Als uw muis aangesloten is op uw computer met een koord , controleer dan de kabel niet buigt of rafelige uiteinden . Als u schade aan het snoer te vinden , zou je kunnen proberen om het te repareren met een soldeerbout , maar aangezien muizen zijn meestal vrij goedkoop , misschien wil je gewoon om het te vervangen . Als je een gebogen koord , kijkt rond op uw werkgebied om te bepalen wat de oorzaak van de bocht , en om het de volgende keer te voorkomen . Als uw snoer is altijd geknepen tussen uw bureau en de muur , bijvoorbeeld , zul je blijven krijgen gebogen snoeren tenzij je iets doen om het probleem op te lossen .
Wireless Mouse
< br >

Als je een draadloze muis hebt , moet u mogelijk opnieuw synchroniseren met uw muis en uw computer om opnieuw een verbinding tot stand . Sommige draadloze muizen hebben een ontvanger aangesloten op een USB- poort op uw computer , om resync , druk op de sync knop op de ontvanger totdat het begint te knipperen , en druk op de sync knop op de muis
< . br >

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Kwetsbaarheden van Info…
·Hoe te Morsen Dry op uw toetse…
·Wat zou de cursor naar Crawl ?…
·De beste manieren om een toets…
·Hoe doe ik Program Toetsen op …
·Hoe maak je een Bluetooth Mous…
·Hoe je het toetsenbord en de m…
·Hoe te Corrupt Mouse drivers t…
·Waarom hebben slechts een paar…
  Related Articles
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
De verschillen in de iPad & iPad 3G 
Hoe je foto's synchroniseren met uw iPad…
iPad & eBook Compatibiliteit 
Doet een muis werken met een iPad ? 
iPad Pros & Cons 
Hoe je Pagina's en bestanden op een iPad…
Hoe te downloaden & Display PDF's op de …
Negen Verschillen in de iPad en iTouch 
  Hardware Articles
·Hoe te MSTDC opnieuw installeren 
·Hoe kan ik een DVD formaat om Specificat…
·Hoe kan ik een laptop vernieuwen 
·Hoe verander ik een fan op een A45 - S15…
·Macbook Pro 8600GT Vs . X1600 
·Enttec Protocollen 
·Hoe samen te stellen een HP Pavilion ZV5…
·De aard van de zaken die nodig zijn om e…
·Hoe kan ik een Dell Touchpad Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com