Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Symbool Betekenis op een Vista- toetsenbord
Het toetsenbord commando's op uw Vista- toetsenbord u te helpen navigeren door een open document en stuurt instructies naar de computer om een functie uit te voeren . Meer dan 30 toetsen omringen de basis alfanumerieke layout . Het indrukken van een toets of een combinatie van toetsen activeert een tijdbesparende proces , zoals het kopiëren , knippen en plakken van tekst . Toetsen

Regeltoetsen
bevinden zich aan de linker-en de rechterkant van de spatiebalk , in de linkerbovenhoek van het toetsenbord en de rechterbovenhoek van het toetsenbord. Indrukken van individuele toetsen of een combinatie van toetsen met andere toetsen activeert sneltoetsen . Als u bijvoorbeeld op zowel de "Ctrl" toets het weergeven van het tandwiel -symbool en de " A "-toets hoogtepunten en selecteert een hele document . Andere toetsen zijn de toets " Alt " , die veranderingen en plaatsvervangers functies . Als u bijvoorbeeld op de toets " Alt " en de "R" toets brengt alfabetische labels op de Word 2010 opdracht lint. Als u nogmaals op de toets " Alt " en de "R" toets annuleert de functie . Het toetsenbord rechtsonder rij bevat een sleutel weergeven van een gelinieerd vel en een kleine pijl wijst naar de linker bovenhoek. Als u deze toets opent een kort menu met opdrachten .
Toetsen op de bovenste rij

De " Esc " of Escape-toets in de linkerbovenhoek annuleert of keert de meest recente taak in bepaalde toepassingen . Bijvoorbeeld , als u een waarde in een Excel 2010 -werkblad cel typt , druk daarna op " Esc ", de inhoud van de cel verdwijnt . De drie bedieningstoetsen zich rechts van de toets " F12 " hebben beperkte toepassingen . Door op de " PrtScn " toets Print Screen captures en kopieën van een afbeelding of een schermafdruk van het open scherm . Door op de "Ctrl " en toetsen " V " plakt deze gekopieerde inhoud in een open document of werkblad . Door op de "Alt " en toetsen " PrtScn " vangt het actieve venster , niet het hele scherm . De " ScrLK " key controls scrollen vergrendelen . Sommige toetsenborden hebben een pijl symbool boven het numerieke toetsenbord om aan te geven dat de scroll lock is ingeschakeld . Door op " ScrLk " in bepaalde programma's kunt scrollen terwijl je de cursor op dezelfde plaats in het actieve venster . De " Break Pause "-toets pauzeert bepaalde oudere programma's .
Windows Logo Key

Het Windows-logo
toont de zwart- wit logo op de bodem rij toetsen . Als u op de Windows-toets opent of sluit het menu Start dat programma's bevat . Andere sneltoetsen met de Windows-toets onder gelijktijdig op de Windows-toets en de toets " D " om het bureaublad weer te geven . U kunt ook op de Windows-toets en de " " M " samen om alle vensters .
Functietoetsen

minimaliseren De functie toetsen zijn " F1 " tot " F12 " langs de bovenste rij van het toetsenbord . Als je werkt aan een Microsoft Excel-werkblad , druk op de " F1 Help " toets om het " Excel Help " scherm openen om bij Excel ondersteuning . De functietoetsen verschillen in verschillende programma's .
Navigatietoetsen

De 10 navigatietoetsen zijn gelegen tussen de alfanumerieke toetsen en het numerieke toetsenbord . De " Insert " en toetsen " Delete " toevoegen en verwijderen tekens . Bijvoorbeeld , het activeren van geavanceerde opties van Word laat de toets " Insert " om gekopieerde tekst te plakken . Door op de toets "Home " geeft de bovenkant van de webpagina , de toets " End" verschijnt onderaan . Toetsen label " Page Up " en " Page Down " verlagen en verhogen van de inhoud in het actieve venster . De vier pijltoetsen verplaatst u de cursor omhoog , omlaag, naar links en naar rechts .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Windows Keyboa…
·Wat zijn Muismatten ? 
·Problemen met een Inland optis…
·Saitek Problemen met het toets…
·Hoe kan ik een laptop Key verv…
·Toepassing van het toetsenbord…
·Hoe de Touchpad Unlock op Lapt…
·Hoe maak je een draadloze Appl…
·Wow Gaming Mouse Naam Informat…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Western Digital externe …
·Hoe maak je een video streamen naar een …
·De verschillen in de Lexmark 48 & 50 ink…
·Audio Output Device Software komen 
·Hoe te Archive Kindle Books 
·Hoe om te Controleer Beschikbaar Hard Dr…
·Hoe te Paper installeren in een Canon MP…
·Hoe de grafische kaart wijzigen in een n…
·Compaq Armada M300 333 MHz Specificaties…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com