Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Problemen met een Inland optische USB RF Super Mini Notebook Mouse
De Inland Super Mini Notebook Mouse is een draadloze muis die werkt met behulp van een USB- poort op uw computer . Als u problemen met het apparaat , controleer dan eerst of de batterijen nog werken en dat de USB-ontvanger is nog steeds aangesloten inch Als je eenmaal het makkelijker voor probleemoplossing hebt gekregen uit de weg , als je nog steeds problemen zijn er een aantal andere veel voorkomende problemen die zouden kunnen worden waardoor uw probleem . Resync

Uw RF- muis is aangesloten op de computer door middel van radiofrequentie - vandaar de " RF " titel . In sommige gevallen kan de verbinding tussen de ontvanger , die op een USB -poort is aangesloten op de computer , en de muis gekregen hebben verstoord . Om uw ontvanger en de muis opnieuw synchroniseren , drukt u op de ronde knop op de bovenkant van de ontvanger . Dit moet leiden tot het knipperen . Draai vervolgens de muis ondersteboven en druk op de kleine ronde zwarte knop met een pen of andere kleine puntige apparaat . Dit moet ertoe leiden dat de ontvanger licht te stoppen met knipperen , en de muis moet opnieuw worden gesynchroniseerd .
Afstand

Uw ontvanger is aangesloten op de USB- poorten op uw computer , die in sommige gevallen zijn aan de achterzijde van de toren van de computer . Als je toren is gelegen op de vloer of op een langere afstand van de muis , kan de afstand te ver voor de ontvanger om het signaal van de muis te vangen . Probeer het plaatsen van de muis dichter bij de ontvanger te zien of dat het probleem oplost .
Desktop

Aangezien uw Inland muis maakt gebruik van een radiofrequentie , kunnen bepaalde oppervlakken interfereren met het radiosignaal en problemen veroorzaken . Metalen oppervlakken zoals aluminium of staal kunnen problemen met uw radio signaal veroorzaken . Evenzo kan glas of glanzende oppervlakken reflecties die kunnen interfereren met het signaal van uw radio veroorzaken .
Interferentie

Jouw RF muis is een draadloos apparaat dat is een signaal naar de ontvanger . Als een ander draadloos apparaat in de weg staat , kan dit ertoe leiden dat de twee componenten om niet te kunnen "praten . " Om dit probleem op te lossen , verwijdert u alle andere draadloze apparaten , zoals mobiele telefoons , radio's en draadloze telefoons uit het gebied .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe een muis gebruiken om te s…
·Hoe Laptop Keys Safely Remove 
·Hoe om te leren sneller te typ…
·Hoe maak je een Bluetooth toet…
·Wat is de Scroll Lock -functie…
·Hoe je toetsenbord snelheid te…
·Hoe te Touchpad Fix die niet w…
·Hoe maak je een toetsenbord te…
·Hoe de Mouse Pad uitschakelen …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
  Hardware Articles
·Hoe de beste Wireless Printer Kies 
·Hoe maak je een C3100 Clean 
·Controles zijn lang niet zo alledaags al…
·Hoe Hook Up een externe harde schijf 
·Wat is de definitie van een Circuit Boar…
·Wat is een Digitizer 
·Levensduur batterij: Geef uw laptop een …
·Scroll Keyboard Settings 
·Hoe te vervangen en installeren van de W…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com