Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Belkin Ergonomisch toetsenbord werkt niet in DOS
Belkin ontworpen zijn lijn van ergonomische toetsenborden met een gespleten lay-out en verhoogde de typen oppervlak te bestrijden vermoeidheid van de hand te helpen en te helpen bij het voorkomen carpel tunnel syndroom . Het ontwerp van de ergonomische toetsenborden maakt touch - typen zowel gemakkelijker en comfortabeler bij het invoeren van veel gegevens of het werken met een tekstverwerker . Als u werkt alleen in Windows , met behulp van een Belkin ergonomisch toetsenbord is zo simpel als de stekker in een lege USB -poort en uw computer opnieuw op te starten . Echter , om het toetsenbord in DOS te gebruiken, wijzigen van bepaalde instellingen van de computer om de compatibiliteit te verzekeren . Zorgen voor compatibiliteit

Als u gebruik maakt van een DOS- spelletje of een andere toepassing , controleert u of het programma compatibel is met Windows met behulp van de 'Problemen Compatibility "utility . Als het toetsenbord niet werkt in een DOS-programma , kunt u het probleem in veel gevallen te corrigeren door het veranderen van applicatie-instellingen , om ervoor Windows gedragen als eerdere versies van het besturingssysteem . " . Problemen met compatibiliteit " met de rechtermuisknop op het pictogram van de toepassing van het DOS- programma waarin het toetsenbord niet werkt en klik op Windows laten poging om de instellingen voor het DOS -programma automatisch te kiezen , en dan moet je proberen om het toetsenbord te gebruiken in het programma . Je zou kunnen hebben om de pc opnieuw op te starten voordat het toetsenbord zal werken in het DOS- spel of programma.
Instellen van de BIOS

Standaard , doen veel computers niet in-of stroom aan USB-poorten op het moederbord totdat Windows wordt geladen stuurprogramma's en zet ze op . Echter , de meeste computers ook een optie in het BIOS , of Basic Input /Output System , waarmee u op de USB-poorten aan te zetten en te gebruiken USB-apparaten zodra de computer wordt opgestart . Om bij het booten op USB-ondersteuning inschakelt, dient u de BIOS en staat " USB Boot Devices " of " Legacy USB Support" in het hoofdstuk " Geavanceerd" van het menu BIOS-instellingen . Om het BIOS menu te openen , drukt u op de " F1 ", " F2 " of " toets Delete " zodra de computer opstart en je ziet het logo -scherm . Als een van deze toetsen niet werkt , op zoek naar een bericht op de monitor , die de sleutel moet u op om de BIOS aangeeft .
Vermijd Voorpaneel USB- poorten

bij het uitvoeren van DOS-toepassingen of games die proberen om middelen te gebruiken buiten het venster shellomgeving , Windows is niet in staat om de energie-instellingen regelen voor de USB-poorten in de applicatie . Op veel PC's , de spanning aan de voorzijde USB poorten niet zo stabiel en varieert aanzienlijk meer dan de poorten aan de achterzijde van de computer geleverde spanning . Daarom sluit uw Belkin USB-toetsenbord aan de achterkant USB-poorten voor een betere combinatie niet alleen in DOS-toepassingen , maar in alle Windows -programma's te garanderen .
Corrigeren Windows USB Issues

Als u uw Windows -compatibiliteit heeft gecontroleerd , ingeschakeld USB BIOS-instellingen , aangesloten op uw Belkin toetsenbord in een achterste en het toetsenbord nog steeds niet werkt in uw DOS-toepassing , installeer de USB host adapter apparaat in Windows . Om dit te doen , koppelt u alle USB-apparaten , behalve het toetsenbord en de muis en klik op "Configuratiescherm " op het menu Start van Windows dan . Klik op Apparaatbeheer en markeer vervolgens een van de " USB-hoofdhub " vermeldingen onder de Universal Serial Bus -controllers rubriek . Rechtermuisknop op het item en klik op " Installatie ongedaan maken . " Doe hetzelfde voor alle USB-hoofdhub om ze te verwijderen uit Apparaatbeheer . Uw toetsenbord werkt mogelijk niet helemaal nadat u klaar bent met het verwijderen van de USB-hoofdhub inzendingen; in dat geval op de toets "Windows" , toets " pijl-rechts " en " Enter " om de computer opnieuw op te starten . Windows opnieuw installeert de USB-hoofdhub apparaten wanneer het opnieuw wordt gestart .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een computermuis b…
·Hoe kan ik drivers voor mijn M…
·Mijn Laptop Cursor Houdt onder…
·Hoe maak je een Wireless Keybo…
·Hoe je het toetsenbord vervang…
·Hoe kan ik een Eee PC Keyboard…
·Hoe maak je een Touchpad uitsc…
·Wat zijn Filtertoetsen voor ge…
·Hoe maak je een Logitech Mouse…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
Hoe de iPad koppelen met een draadloos t…
Hoe maak je verbinding een Apple iPad ee…
  Hardware Articles
·HP Pavilion 6645C Specs 
·Hoe te Sync mijn iPad met mijn PC 
·Wanneer te wijzigen Toner in een HP Lase…
·Hoe om verwijderde NFC bestanden van een…
·Hoe Hook Up een computer naar een lcd-tv…
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Canon LiDE 90 scanner Specificaties 
·Hoe om terug te keren een defect HP Cart…
·Hoe te Laser Toner cartridges Recycle vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com