Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat zijn Filtertoetsen voor gebruikt?
De filtertoetsen instellingen op een Windows- computer wijzigen hoe uw toetsenbord aan uw typen . Apple computers hebben geen filter sleutels , maar u kunt hetzelfde resultaat te krijgen door te werken via systeemvoorkeuren . Beide systemen rekening mee dat verschillende individuen raakte de toetsen op verschillende manieren , en dat de fabrieksinstellingen niet geschikt is voor iedereen . Problemen met het toetsenbord

Toetsenborden
komen preset om te reageren op een bepaalde druk en snelheid van het typen . In Windows , bijvoorbeeld , als u een sleutel twee keer geraakt , zal het niet een letter typt tweemaal tenzij er minstens een halve ruimte een tweede , tussen de stakingen . Voor een snelle typiste die misschien te traag , maar het zou niet lang genoeg zijn om iemand met beverige vingers . De Filtertoetsen menu- optie kunt u het keyboard instellingen wijzigen zodat ze meer in overeenstemming met de manier waarop uw vingers bewegen .
Filtertoetsen

Filtertoetsen activeren , gaat in het menu " Toegankelijkheid " , klikt u op het tabblad "Toetsenbord " en selecteer controleren of het vinkje voor de optie ' Gebruik Filtertoetsen " zal draaien Filtertoetsen aan en uit " filtertoetsen . " : Eenmaal op , het vertelt je computer om te negeren korte of snel - herhaalde toetsaanslagen . Met de optie Filtertoetsen ' instellingen , kunt u uw computer vertellen hoe lang het moet wachten voordat het aanvaarden van een herhaling toetsaanslag . De instellingen bepalen ook hoe lang je moet een toets ingedrukt houden voordat u de computer herhaalt de brief .
Macs

Als u wilt soortgelijke veranderingen aan te brengen in instellingen van het keyboard van een Mac , klikt u op het toetsenbord icoon in systeemvoorkeuren . Onder andere keuzes , het toont u twee meters instellen " Key Repeat Rate " en " Uitstellen tot herhalen . " Instellen van de schuifregelaar langs de tweede manometer bepaalt hoe lang de computer moet wachten voordat het herhalen van een toetsaanslag . De herhaalsnelheid bepaalt hoe snel het zal reageren , zodra de vertraging is afgelopen . U kunt uitschakelen van de tweede meter , zodat er geen vertraging bij allen .
Overwegingen

Mozilla
, de ontwikkelaar van de Firefox- webbrowser , raadt ontwikkelaars testen het effect van de nieuwe Firefox -versies , hoeft add -ons en andere veranderingen in de veranderingen zorgen geen invloed op de prestaties computers ' . Voor Windows , een van de tests is het menu " Toegankelijkheid " , waaronder de filtertoetsen . De test vereist het draaien van de verschillende instellingen aan en uit of het aanpassen van de timing instellingen , vervolgens terug naar Firefox en het navigeren en typen in de browser . Als Firefox werkt niet met alle instellingen , moet de ontwikkelaar het probleem op te lossen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je batterijen in een Logit…
·Hoe kan ik een Dell Travel Mou…
·Hoe maak je een Mouse Pad Best…
·Hoe de Wacom Sketch Pad Gebrui…
·Hoe je de muisaanwijzer schema…
·4D USB ​​Mini Trackball Mouse …
·Problemen Klikken Muis Met My …
·Hoe te Turn on Multimedia toet…
·Hoe maak je een Microsoft Mous…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Floppy maken naar een ha…
·Hoe Printer Maintenance voor een HP 5500…
·Hoe maak je een Mini Spy Camera Merk 
·Hoe een Fingerprint Reader verbinding 
·Hoe een Oververhitte harde schijf na een…
·Hoe maak ik gebruik van een trackball mu…
·Hoe maak je een Epson CX3200 Problemen 
·Hoe te verwijderen De geschiedenis Cache…
·Hoe het opzetten van een externe harde s…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com