Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe kan ik een Dell Travel Mouse Problemen met Bluetooth -technologie
De Dell Travel Mouse met Bluetooth -technologie heeft een compact ontwerp , naadloze draadloze integratie met zowel Bluetooth- en non - Bluetooth- computers , en een lange levensduur van de batterij . Als u met uw muis merkt handelen onregelmatig of helemaal geen reactie , zijn er verschillende stappen voor probleemoplossing die u kunt nemen om uit te sluiten gemeenschappelijke problemen . Instructies
1

Controleer de batterijen . Als de lampjes op uw muis plotseling gaan , heb je waarschijnlijk lege batterijen . Vervang de AA-batterijen in de muis en vervolgens de macht weer aan . Kopen van 2

Zorg dat de SetPoint- muis - management programma is geïnstalleerd en geactiveerd . Om draadloos programma's van uw muis gebruikt moet worden beheerd door de SetPoint -programma, dat met je muis kwam bij de eerste aankoop . Kijk voor de SetPoint-software in uw systeemvak en zorg ervoor dat de status is ingesteld op actief . Als het niet , dubbelklik erop om het venster systeem te lanceren en vervolgens activeren van de software . Als u niet de SetPoint-software te zien , opnieuw installeren met de cd die werd meegeleverd met uw muis .
3

Gebruik een andere USB-poort voor de muis adapter . Zelfs als uw computer Bluetooth heeft , zal de adapter moeten worden gebruikt om de muis nauwkeurigheid te garanderen . Als de muis plotseling niet meer reageert , kan de USB -poort die u gebruikte kracht hebben verloren of beschadigd . Probeer hem aan te sluiten op een andere poort .
4

Reinig de onderkant van de muis . De Dell Travel Mouse met Bluetooth maakt gebruik van een optische lens te controleren wijzen , en als dit optische lens vuil is , kan onvoorspelbare bewegingen leiden . Gebruik een zachte doek bevochtigd met alcohol om veeg het vuil of deeltjes weg op de onderkant van de muis .

Controleren Bluetooth- stack -instellingen 5 . Als uw computer heeft problemen met het herkennen van de Bluetooth-muis ( en je hebt al de software gecontroleerd ) kan er een conflicterende Bluetooth- stack zijn. Om je stack instellingen te wijzigen , klik met de rechtermuisknop het Bluetooth-pictogram in het systeemvak en selecteer " Opties " en vervolgens . Als u een " About " -menu , klik erop en selecteer " Bluetooth- stack voor Windows van Toshiba . " Als een optie "Advanced Configuration " is er , klik op " Widcomm Bluetooth Software . " Verschillende submodellen van de Dell Travel Mouse met Bluetooth (die niet gemakkelijk kunnen worden geïdentificeerd door het serienummer ) maken gebruik van verschillende stapels , dat is de reden waarom het proces verschilt enigszins .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·M Audio Axiom 49 Tutorial 
·Hoe de Microsoft Wireless Keyb…
·Hoe kan ik een Internal Keyboa…
·Markeren en muis Vasthouden Pr…
·Mousepad Vs . Geen Mousepad 
·Computer Sneltoets Tips 
·Mijn muis is Klikken & Verhuiz…
·Mijn toetsenbord is niet Typen…
·Wat is de betekenis van de fun…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Laptops gebruiken bij vergadering…
·Hoe maak Elke USB Bootable 
·Hoe kan ik een laptop Key Reattatch 
·Hoe u een DVD - ROM 's Update Firmware 
·Hoe te kopen goedkope New Computers 
·Hoe voeg ik RAM- geheugen aan mijn lapto…
·Hoe je naar de Memory Chip in de voorzij…
·Wat is 64 - Mbit RAM -geheugen Chip ? 
·Verwijdering van laptopbatterijen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com