Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn toetsenbord is niet Typen : Beeping & Sticky Keys
Sticky toetsen op het toetsenbord van uw computer kan de juiste typen te voorkomen en leiden tot een piepend geluid als het systeem waarschuwt u voor het probleem . Indien een of meer toetsen steken , kan de computer niet het juiste resultaat - dat wil zeggen , als de " K ", " G " en " T toetsen " zijn plakken , de computer niet weten welke letter typen. Het herwinnen van een goede toegang en controle over al uw toetsenbord toetsen vereist een grondige reiniging van uw toetsenbord . Oorzaak

Computer keyboard toetsen
vasthouden voornamelijk te wijten aan een ophoping van vuil of een gemorste kleverige substantie . Eten tijdens het werken op de computer kan de machine niet bloot aan de gevaren van een gemorst kopje frisdrank of vruchtensap , of de accumulatie van kleverige kruimels van voedsel . De natuurlijke oliën uit je handen kan ook overbrengen naar het toetsenbord , en combineren met stof in de lucht en pluisjes op een laag vuil te maken op , tussen en onder de toetsen , het vrije verkeer belemmeren .
Reinigingsmiddelen

om je toetsenbord goed schoon , verwijder de sleutels voor toegang tot de achterkant van het toetsenbord . Een kleine , platte schroevendraaier kan u helpen voorzichtig wrikken de sleutels van hun plek op het toetsenbord . Wattenstaafjes , schone doeken en warm water zijn over het algemeen alles wat nodig is om toetsenborden en toetsen schoon , hoewel je misschien wat ontsmettingsalcohol voor bijzonder hardnekkig vuil nodig .
Desktop Keyboard Cleaning
< br >

De toetsen op de meeste desktop- toetsenborden zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging in geval van morsen . Om een desktop sleutel te verwijderen , plaatst u de punt van uw platte schroevendraaier onder de sleutel binnen en draai het gereedschap om pop de sleutel af . Herhaal dit proces totdat alle sticky keys worden verwijderd . Gebruik uw reinigingsmiddelen om al het vuil en vuil van het toetsenbord basis en de toetsen af te vegen . Eenmaal schoon en droog , plaats de sleutels weer in de juiste plekken en naar beneden duwen om hen terug vastklikken .
Laptop toetsenbord schoonmaken

Laptop toetsenborden
zijn een beetje anders van desktop modellen , zoals sommigen toelaten om individuele sleutels te verwijderen en anderen te betrekken complexer demontage . Raadpleeg uw laptop dienst handleiding of online middelen om vast te stellen welk soort toetsenbord van uw laptop heeft . Als de toetsen kan worden verwijderd , schuift u de platte schroevendraaier onder een hoek en ze voorzichtig los te wrikken tot ze knallen . Gebruik uw materialen om de sleutel en toetsenbord basis reinigen , laten drogen en weer in elkaar zetten .
Overwegingen

altijd de macht van de computer en ontkoppel de batterij van de laptop voordat schoonmaakprocedures . Spuit nooit vloeistof rechtstreeks op het toetsenbord , of genieten van uw schoonmaak doek of wattenstaafjes om het punt van druipen . Bij het verwijderen of vervangen van de toetsen op het toetsenbord , niet te veel kracht . Laat altijd uw toetsenbord en de toetsen volledig drogen voordat u weer in elkaar zet .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de Ampersand Typ op een Mi…
·Hoe maak je een poot Symbol Ty…
·Hoe maak je een USB-toetsenbor…
·Heeft een lasermuis Need a Mou…
·Mijn Muis & toetsenbord niet w…
·Hoe maak je een Wingdings Arro…
·Hoe de Arabische toetsenbord g…
·Hoe de muis instellingen wijzi…
·Hoe maak je een Vaio PCG - K35…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
  Hardware Articles
·Het automatisch laden van de touchpad op…
·Hoe u uw Robot Volg een Line 
·Beschrijving van een laptop 
·Hoe Set Up My Netgear XE102 Muur een lap…
·De Kindle Vs . de iPad e - reader 
·Hoe maak je een 16 GB Flash Drive met FA…
·Hoe te halen een USB serienummer 
·Het laden Glossy papier in een printer 
·Hoe maak je een Tablet PC te gebruiken z…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com