Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn muisaanwijzer verandert niet in een hyperlink
De standaard muisaanwijzer of cursor verandert wanneer u de muis boven of selecteer elementen . Deze subtiele maar belangrijke functie kunt u snel onderscheiden schakels , tekstvakken en afbeeldingen van andere objecten. Of je nu de standaard cursor set te gebruiken of u het uiterlijk van uw muisaanwijzer 's hebt aangepast , zal je snel merken als je computer stopt het weergeven van de juiste aanwijzer voor links. Muis Gedrag

Bij normaal gebruik , zal uw muisaanwijzer verandert wanneer het zweeft over bepaalde elementen . Bijvoorbeeld, wanneer u de muisaanwijzer op neutrale ruimte , verschijnt de cursor als een pointer , maar het verandert in een handje wanneer u de muis over een hyperlink . Hierdoor weet u dat de tekst onder de cursor is een link. Dit kan vooral handig zijn als u een pagina die dezelfde kleuren gebruikt voor platte tekst en links te bladeren , of als sommige van de elementen niet scherp omlijnd zijn als hyperlinks .
Mogelijke oorzaken

Als de aanwijzer niet verandert op een hyperlink , de website die u bezoekt kan worden gecodeerd op een zodanige wijze dat uw cursor reageert niet op koppelingen . Als de aanwijzer verandert in een cursor wanneer je het niet verwacht , dit is waarschijnlijk het gevolg van de manier waarop de ontwikkelaar de website heeft gecodeerd . Als dit probleem niet is beperkt tot een website en gebeurt elders , dan is de muis instellingen van uw besturingssysteem kan veranderd zijn .
Veranderende Muis Behavior

configuratiescherm van Windows bevat een sectie voor het configureren van de muis instellingen . Wanneer u deze sectie vindt u een tabblad te vinden voor het selecteren pointer gedrag . Blader hoewel de lijst totdat u een vermelding voor " Koppeling . " Als dit niet is ingesteld op een hand , kunt u dubbelklikken op het item en kies een andere aanwijzer . Op Windows 7 , die het thema Aero standaard moet gebruiken , dient de standaard wijzer worden " aero_link . "
Dwingende Website Style

Website ontwikkelaars
kan de cursor wijzigen pointer met behulp van Cascading Style Sheets . U kunt deze individuele website instellingen overschrijven door het uitschakelen van CSS -functionaliteit in uw browser . Firefox en Internet Explorer kunt u dit doen via het menu Beeld - selecteer " Style" en kies " . Geen stijl " op Google Chrome , kunt u stijlen uitschakelen door te klikken op het pictogram versnelling om toegang te krijgen tot de instellingen . Klik op " CSS " en selecteer de optie om alle stijlen te schakelen . Dit zal alle stijlen op de huidige pagina

uitschakelen , inclusief de muiscursor , positie , achtergronden, lettertypen en kleuren , en grenst aan elementen .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik een Toshiba 1905 S3…
·Problemen met een Logitech Y -…
·Hoe maak je een toetsenbordind…
·G11 Problemen met het toetsenb…
·Problemen met een Dell Keyboar…
·Wat zijn de oorzaken Mijn muis…
·Hoe maak je een toetsenbord be…
·QWERTY- toetsenbord Tutorial 
·Wat zou Oorzaak Mijn Sleutels …
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Wat is fotogevoelige laag ? 
·Hoe USB Keys gebruiken als RAID schijven…
·Hoe maak je een DB9 Cable Zorg 
·Smartboard Gebruikt 
·Hoe maak je een Canon 1240U Demonteer 
·Hoe maak je een Sharp faxapparaat Proble…
·Hoe je inkt vervangen in een HP 901 inkt…
·Hoe maak je een ATI X800 PCI Express vid…
·Hoe je Typ op de Kindle 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com