Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Acer Keyboard Functies voor volumeregeling
Acer toetsenbord ontwerpen variëren tussen het bedrijf laptop computer modellen. Echter , Acer gebruikt slechts een paar stijlen van mediatoetsen voor de volumeregeling . De kans is groot dat waar het volume functie is op uw Acer toetsenbord , het is duidelijk gemarkeerd met volume iconen . Het identificeren van de volumetoetsen

De volumetoetsen op uw Acer toetsenbord worden geïdentificeerd met twee volume iconen . Het volume " up " -pictogram ziet eruit als een luidspreker met twee geluidsgolven die uit het, terwijl het volume icoon '' neer '' ziet eruit als een luidspreker met slechts een golf. Als deze pictogrammen zijn op een sleutel die een ander doel , zoals een pijl toets heeft , zullen ze blauw zijn en moet u de toets " Function " te gebruiken met hen .
Volume Hotkeys < br >

Deze werkwijze is een van de meest voorkomende van Acer computers . Acer netbooks , zoals de AspireOne , besparen op ruimte door ditching speciale mediatoetsen . In plaats daarvan , de Function toets met het label " Fn , '' gelegen aan de rechter " key Ctrl " , werkt in combinatie met de pijlen omhoog en omlaag om het volume op uw computer te besturen . Deze regelmethode wordt aangeduid als een sneltoets . Dit zijn de enige speciale toetsen voor media op Acer netbooks . Deze methode van volumeregeling werd ook gebruikt op de Acer Ferrari 5000 en de TravelMate C310 .
Media Knoppen

Bij sommige modellen , zoals de Aspire 9920G , de media knoppen op een kleine zijbalk links van het toetsenbord. Deze zijn makkelijk te gebruiken , zoals het volume heeft een zekere mate van touch control . Het volume deel van de slider is gemarkeerd , en is gelegen langs met knoppen die , naar achteren en control functie afspelen /pauzeren vooruit te springen . Oudere modellen kunnen standaard media knoppen boven het toetsenbord hebben , zoals typisch is met enkele andere laptop fabrikanten .
Met Volume Knoppen

Als u een Acer dat heeft standaard , speciale media- knoppen , hoeft u alleen op de knop om het volume te wijzigen . Als de knoppen zijn touch-based , heen en weer schuiven tussen dalende en stijgende zal het volume veranderen . Als u gebruikmaakt van een van de vele Acer modellen die sneltoetsen gebruiken voor het volume , houdt u de toets " Fn " en drukt u op de pijl omhoog of omlaag .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de batterij te vervangen o…
·Logitech LX8 Vs . Logitech LX7…
·Hoe maak je een Wireless Mouse…
·Verschillende onderdelen van e…
·Hoe maak je een Microsoft Wire…
·Hoe maak je een nieuw Keyboard…
·Hoe kan ik vertellen welke Log…
·Hoe kan ik mijn toetsenbord te…
·Vista Toetsenbord Problemen op…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Secret iPad functies 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Het automatisch laden Spelling Correctie…
Hoe maak je een toetsenbord synchroniser…
Hoe de Keyboard Get wilt zien op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe een OptiPlex GX260 Wire 
·Hoe maak je een Stuck cd uitwerpen in ee…
·IBM T60 Undock instructies 
·Hoe maak je een standaard VGA- kabel dra…
·Correcte Soorten DVD voor Burning 
·Wat voor soort werk te doen Robots Do 
·Wat maakt een SD Card Secure ? 
·Hoe aan Kabeltelevisie ontgrendelen op e…
·Hoe de D410 Smartcard gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com