Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Vertraagde reactie van de muis te klikken
Wanneer u een computer die u rekenen op de inbreng onderdelen werken correct, zodat u kunt communiceren met de computer efficiënt . Als uw muis niet items te selecteren zodra u klikt , kan het frustrerend zijn en vertragen je terwijl je probeert om de computer te gebruiken . Dat dit verschijnsel kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende problemen met uw systeem . RAM

Het RAM-geheugen van de computer kan een impact hebben op hoe de muis werkt hebben . RAM is vereist voor de computer om een volledige verwerking . Als de computer een lage hoeveelheid RAM-geheugen , kan het moeite hebben om elementaire taken te voltooien . Wanneer u een programma-icoon klikt om het te openen , kan het werkeloos zitten gedurende enkele seconden voordat er iets gebeurt . Wanneer dit gebeurt , de muis is niet het probleem en moet je meer RAM-geheugen toe te voegen aan je systeem .
Muisinstellingen

Soms zijn de instellingen die u voor uw muis kan een impact hebben op hoe zij presteert hebben . Om de muis te controleren , klikt u op het Windows- orb en " Computer . " Klik op "Hardware " en vervolgens " Muis " om naar de instellingen . In de muis -instellingen kunt u de dubbelkliksnelheid wijzigen door te schuiven een balk boven . Dit verandert de snelheid waarmee je de muis klikken om items te selecteren . U kunt ook andere instellingen in de muis instellingen wijzigen om te zien of zij de prestaties te verbeteren .
Defragmentatie

Over een langere periode van tijd , de computer accumuleren veel bestanden die niet nodig zijn . Wanneer u een programma of een bestand verwijdert , kan het laten gedeeltelijke bestanden of mappen op de harde schijf . Na enige tijd , deze bestanden beginnen te kloppen en de prestaties van de computer. Wanneer uw computer krijgt op dit punt , kan het defragmenteren van de harde schijf te helpen . Om dit proces te starten , klikt u op het Windows- orb en typ " Defragmenteren " in het zoekvak en druk op ' Enter '.
Te veel taken

Soms misschien te veel hebben er op een bepaald moment op uw computer . Bijvoorbeeld , hebt u mogelijk meerdere internetbrowsers geopend , meerdere programma's , instant messaging software en muziek op hetzelfde moment . Wanneer dit gebeurt , kan het hoogveen uw computer en het zo maken dat het worstelt om te werken . Deze banden in het probleem van het niet hebben van voldoende RAM-geheugen , maar je kon dit probleem oplossen door het sluiten van een aantal van de programma's op uw PC .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Microsoft Trackball Explorer P…
·Hoe maak je Random Letters van…
·Toetsenbord stopt met werken t…
·Hoe te IntelliType instellinge…
·Hoe kan ik een Stuck Key Fix o…
·Hoe kan ik installeren LED-ver…
·Microsoft Mouse 5000 zal geen …
·Hoe maak je een Logitech Cordl…
·Hoe om te controleren voor Sti…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
Hoe de overdracht van een Xilisoft iPad …
Hoe kan ik iTunes Vanuit een Tiger 's kr…
Hoe te Apps verwijderen van een iPad 
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
  Hardware Articles
·Hoe de Amazon Kindle Converteren naar HT…
·Hoe maak je een grafische kaart Online b…
·Hoe maak je een aantal pagina's te krijg…
·Het verschil tussen Information & Commun…
·Inktcartridge Verschillen in de HP 60 
·Hoe te Audio Cable Overdracht van Radio …
·How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 gr…
·Hoe de CPU van een Dell D610 
·Installeren Laptop RAM Into a Desktop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com