Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn toetsenbord zit vast op All Caps
Je moet in staat zijn om te typen zowel hoofdletters en kleine letters op de computer toetsenbord. In sommige gevallen , hoofdletters typen vereist grammaticaal correct , zodanig dat aan het begin van zinnen of wanneer namen van personen en plaatsen typen . Sommige mensen kunnen ook hoofdletters gebruiken om zich duidelijker uit te drukken . Echter , als uw computer niet zal laten allesbehalve hoofdletters typt , moet je uitzoeken wat er aan de hand is . Caps Lock

Als uw toetsenbord is het typen van alle hoofdletters , het eerste ding om te controleren is om ervoor te zorgen dat de Caps Lock -toets niet geactiveerd. Die knop geeft aan dat alle letters typen op het toetsenbord zal verschijnen als kapitaal of hoofdletters . Je zou per ongeluk hebt gedrukt op die knop en geactiveerd de Lock-functie Caps . Gewoon druk nogmaals om het uit te schakelen .
Shift

De Shift -toets is een ander ding om te controleren . Als je houd de Shift- knop ingedrukt en druk een brief ( met Caps Lock uitgeschakeld ) , wordt de letter getypt in hoofdletters . Controleer om te controleren of u niet de Shift -toets ingedrukt houdt terwijl u typt , of dat er iets is niet de Shift -toets leunen of drukken . Veel toetsenborden hebben twee Shift- toetsen , een aan elke kant van de spatiebalk , dus check beide knoppen indien van toepassing .
Toetsenbord Configuratiescherm

Controleer of uw computer is niet ingesteld op een ander toetsenbord instellingen te gebruiken . In Windows 7 opent u het configuratiescherm van uw computer en klik op Oudere versies van Windows hebben vergelijkbare opties "Toetsenbord . " , Klik op de knop "Start" en open het Configuratiescherm en op zoek naar een toetsenbord of toegankelijkheidsverzoeken optie . Zodra u het vindt , opent u het venster " Eigenschappen voor toetsenbord ' en controleer of de Custom Key Settings zijn ingesteld op de standaardinstellingen . Als ze worden ingesteld op maat of gaming instellingen , kan dit invloed hebben op hoe je toetsenbord typen .
Microsoft Word

Als je aan het typen bent in een Microsoft Word -document , zou je per ongeluk het op te zetten om het type in alle hoofdletters . Gebruik je muis om een sectie te markeren , en druk vervolgens op en houd Shift ingedrukt en druk op de F3 -toets . De tekst moet veranderen van bovenste naar kleine letters . Blijf drukken op de toets om heen en weer te veranderen .
Nieuwe Keyboard

Uw toetsenbord heeft een probleem als je nog niet kunt veranderen naar kleine letters . Probeer een ander toetsenbord om te zien of het probleem zich blijft voordoen . Het is misschien tijd om uw toetsenbord te vervangen door een nieuwe .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe elkaar te halen een Evolue…
·Hoe te openen een Microsoft Wi…
·Hoe je Mighty Mouse van Apple …
·Hoe naar het Midden -knop van …
·Tutorial over hoe u uw Typing …
·Computer Keyboarding & Cerebra…
·Hoe maak je een Mighty Mouse g…
·Hoe maak je een Microsoft- 200…
·Hoe maak je een linkshandige e…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Xbox om een l…
·HP Officejet V40 Instructies 
·Hoe maak je een reguliere printer conver…
·Hoe het opzetten van een printer af te d…
·Hoe maak je een nieuwe harde schijf op e…
·Hoe maak je een HP F4185 printer Problem…
·Wat is de FN toets om op een computer 
·Hoe maak je een harde schijf 
·Hoe kan ik een laptop dvd- drive gebruik…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com