Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Sneltoets voor Chinese Water Symbolen
Windows kunt u de Engels-talige toetsenborden gebruiken om input Chinese karakter symbolen , zoals het een voor water en varianten ervan . Het is niet nodig om een sneltoets gebruiken om een ​​Chinees karakter te vormen zoals u zou doen voor Europese - taal accenttekens of speciale valuta symbolen . Het enige wat u hoeft te doen is de instellingen van Windows aanpassen om Chineestalige invoermodus voor uw toetsenbord te activeren . Voorbeelden van Water Karakters

De geschreven Chinese taal bestaat uit tienduizenden karakters , dus een aantal mogelijke tekens voor water bestaan. In het Mandarijn , de meest gesproken Chinese taal , het eenvoudigste voorbeeld is " shui , " de moderne vorm van die suggereert het beeld van een stromende rivier of beek . Een andere veel voorkomende water personage is ' hai ', wat letterlijk betekent "zee . " Een dagelijks gebruik van " hai " is in de naam van de grote Chinese stad " Shanghai ", wat betekent " boven de zee . "
toevoegen Chinese Input

de eerste stap naar de vorming van Chinese karakters op de computer in staat stelt Chinese input binnen het Configuratiescherm van Windows . Waardoor Chinese taalaanbod binnen Windows kunt u een Chinees karakter dat overeenkomt met het " pinyin " romanisering of vertaler te selecteren , die u invoert voor een specifiek karakter . Selecteer ' Configuratiescherm ' in het menu Start van Windows , klik op "Change keyboards of andere invoermethoden " onder de Klok , taal en regio rubriek . Klik op " Change keyboards " en vervolgens " toevoegen . " Blader door de Chineestalige opties en klik op degene die je wilt . Het is nodig noch mogelijk om de toets " Alt " en een combinatie van cijfers gebruiken om Chinese karakters te vormen voor water.
Vereenvoudigd versus Traditionele Chinese

het selecteren van een Chinese invoermethode in het Configuratiescherm van Windows geeft aan of je wilt vereenvoudigde of traditionele Chinese karakters te gebruiken . Traditionele Chinese karakters worden gebruikt in Taiwan en Hong Kong , terwijl het vasteland van China en Singapore gebruik vereenvoudigde Chinese karakters . Maak uw keuze op basis van waar de persoon met wie je wilt leven communiceren of verblijft.
Tekens invoeren

Nadat je Chinese taal ingang hebben ingeschakeld in Windows , typt u het " pinyin " romanisering - in andere woorden , het Engels spelling - voor het teken dat u wilt vormen. Als u wilt dat de basis woord voor water typt in het Mandarijn , bijvoorbeeld , typ het woord " shui , " en druk op de cijfertoets die overeenkomt met het karakter op het scherm dat het karakter overeenkomt voor " shui . "

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·How to Get Rid van schimmel op…
·Hoe maak je een Logitech Setpo…
·Hoe u uw toetsenbord typen vaa…
·Hoe maak je een vlinder te ver…
·Hoe te verbinden uw Logitech C…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron K…
·Welke functietoetsen worden ge…
·Hoe kan ik een laptop touchpad…
·Hoe Fix de Caps Lock op mijn c…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe om te schakelen naar Boot Van BIOS 
·Hoe maak je een Symbol Met behulp van ee…
·Waarom is het scherm op mijn Dell Inspir…
·Hoe te Refill Lexmark inktcartridges 
·Hoe maak je een HP Refill Ink Jet Cartri…
·Digitale fotolijsten en functies 
·Hoe te AAA oplaadbare batterijen Selecte…
·Wat is de toegangscode op mijn computer 
·HP LJ4 Telnet instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com