Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wie ontworpen op de spatiebalk op het toetsenbord ?
De spatiebalk is niet afkomstig van het toetsenbord van de computer . Het is veel ouder , een functie ontwikkeld voor de eerste commerciële schrijfmachines . De uitvinding van de spatiebalk wordt toegeschreven aan de Amerikaanse krant redacteur Christopher Latham Sholes , die een belangrijke figuur in de ontwikkeling van de eerste commerciële schrijfmachines en van het QWERTY-toetsenbord in de jaren 1870 was . Oorsprong van het toetsenbord

vandaag toetsenborden van computers zijn gebaseerd op het toetsenbord van een mechanische typemachine . Niemand kan worden gecrediteerd met de uitvinding van de schrijfmachine , zo veel verschillende mensen en organisaties waren betrokken bij de ontwikkeling ervan. Echter , is Sholes gecrediteerd met het ontwikkelen van de eerste commerciële schrijfmachines en bedenken het QWERTY-toetsenbord , die nog steeds in gebruik zijn .
Ontwikkeling van het toetsenbord

Sholes
deelgenomen aan de ontwikkeling van vroege toetsenbord ontwerpen voor de schrijfmachine toetsenbord dat de toetsen van de piano leek , met twee rijen van karakters die een beetje zoals de grote en kleine pianotoetsen . Deze regeling bleek onwerkbaar , en het ontwerp werd herzien tot vier rijen toetsen hebben . Aanvankelijk werden de sleutels gerangschikt in alfabetische volgorde , maar deze verliet het toetsenbord gevoelig voor storingen . Een regeling vergelijkbaar met de moderne QWERTY-toetsenbord is bedacht om dit te voorkomen . De spatiebalk was een lange sectie van hout dat liep onder de voorste set sleutels
Toetsenborden

Computertoetsenborden
hebben veel van de kenmerken van de typemachine geërfd toetsenborden naast de QWERTY- regeling, met inbegrip van de shift-toets , de tab-toets , de backspace-toets en de spatiebalk . Ruimte bars van vandaag zijn vaak kleiner dan die gevonden op mechanische schrijfmachines . Dit laat ruimte op het toetsenbord voor extra controle of functietoetsen .
Extra Space Bar functies

Evenals het toevoegen van een spatie tussen de tekens , kan de spatiebalk worden toegewezen andere functies . Op een mechanische typemachine , kunt u houd de spatiebalk tijdens het typen van een karakter aan wagenmechanisme de typemachine weerhouden vooruit . Hiermee kunt u een teken overschrijven met een ander , om symbolen zoals letters met accenten te maken . Op een toetsenbord van de computer , kunt u vaak gebruik maken van uw spatiebalk naar beneden scrollen van een pagina , of om video of audio afspelen vooruit .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je Superscript op een…
·Effecten op een computer wanne…
·How Do You Voer CMOS Als uw to…
·Hoe maak je een Microsoft Cord…
·Hoe het toetsenbord te reinige…
·Hoe maak je Exponenten op een …
·Hoe de functionele toetsen op …
·Verschillende onderdelen van e…
·Hoe te Inloggen Als het toetse…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te vertellen wat voor soort moederbo…
·Hoe je iSight Pas op MacBook Instellinge…
·Hoe te testen FSB snelheid 
·Harde schijf installatie en configuratie…
·Hoe de harde schijf voor een HP Mini 100…
·Hoe maak je een beschadigde BIOS Flash 
·Hoe te Comcast breedband gebruiken met e…
·Belden 9537 Specs 
·Hoe kan ik een webcam gebruiken op Vista…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com