Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Wat is het verschil tussen Systeem & Non - System Aanslagen ?
Wanneer u een toets op het toetsenbord om informatie door te geven in een venster op je scherm , dat de actie een toetsaanslag wordt genoemd . Een druk op de knop kan omhoog of omlaag worden , en , afhankelijk van welke actie het is, stuurt specifiek gecodeerde berichten naar uw computer om de informatie die u beoogde communiceren . Er zijn twee basistypen van toetsaanslagen : systeem en niet - systeem . De vroegere rechtstreekse wisselwerking met het besturingssysteem , terwijl de laatste interactie met software op het systeem plaats . Toetsaanslagen

Elk softwareprogramma op uw harde schijf reageert op specifieke combinaties van de toetsen naar beneden en het loslaten van de toetsen , de twee acties sturen twee aparte soorten toetsaanslag berichten naar de software op uw computer . Sommige software onmiddellijk te reageren op een key - down actie , terwijl anderen kunnen eisen dat u de toets loslaat voordat het proces begint . Toetsaanslagen kunnen beïnvloeden systeembestanden en programma's , of niet- systeemsoftware .
-Toetsaanslagen

System toetsaanslagen
zijn toetsaanslagen die interageren met de processen op de achtergrond van het besturingssysteem van een computer . De overgrote meerderheid van het systeem toetsaanslagen optreden wanneer u op de toets " Alt " in een programma , zodat uw toetsaanslagen niet langer type tekens op je scherm , maar trigger- software processen zoals file menu . Andere vormen van systeem toetsaanslagen omvatten toetsen ingedrukt wanneer u niet over een raam in de focus op uw systeem hebben . Dit gebeurt wanneer u een minimum te beperken alle programma's en klik op je bureaublad . Navigeren 's met toetsaanslagen zijn ook systeem toetsaanslagen .
Non - System Aanslagen

De overgrote meerderheid van de toetsaanslagen die gebruikers uitvoeren op hun toetsenborden zijn non - systeem toetsaanslagen . Dit omvat alle toetsaanslagen die u gebruikt om informatie typen in of communiceren met je programma's , zoals het typen in een data -entry -software , webbrowsers en andere programma's . De meeste toetsaanslagen niet besturingssysteemprocessen zoals een bestand op te slaan op uw harde schijf te activeren . Non - systeem toetsaanslagen berichten sturen naar uw software om acties uit te voeren en informatie invoeren in het programma .
Het onderscheid maken

Bij elke druk en afgifte van een sleutel , uw keyboard stuurt specifieke soorten van gecodeerde data berichten naar de computer die helpen het onderscheid te maken tussen het systeem en de niet - systeem toetsaanslagen . Indrukken en loslaten van een sleutel in een niet - systeem toetsaanslag stuurt ofwel " WM_KEYUP " of " WM_KEYDOWN ' om de computer weet welk type toetsaanslag u hebt uitgevoerd . Systeem toetsaanslagen genereren ofwel " WM_SYSKEYUP " of " WM_SYSKEYDOWN , " met de " SYS " deel van het bericht aangeeft dat de toetsaanslag is bedoeld om te communiceren met een systeem proces .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Upper Case HP …
·One Hand Typing Tutorial 
·Hoe kan ik mijn Places hernoem…
·Hoe stop ik een draadloze tran…
·Hoe kan ik een Dell XPS 410 Pr…
·Onderdelen van een computer to…
·Wat is een scharnierende Keybo…
·Hoe maak je een Microsoft Keyb…
·Mijn Logitech Bluetooth Mouse …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe om geluid te horen via de luidspreke…
·Hoe je DVD-film kijken op Apple TV 
·Hoe te herstellen van mijn Acer Aspire O…
·Het moederbord Specificaties voor de HP …
·Hoe informatie kopiëren van de ene cd n…
·Hoe maak je een IEEE 802.11 Wireless Car…
·Hoe de printkop verwijderen op een Kodak…
·Hoe maak je een scharnier Draai op een H…
·Hoe te Connect Wireless Laptop naar een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com