Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe de functionele toetsen op toetsenbord van de computer gebruiken
Heb je ooit gemerkt dat de rij toetsen die typisch zijn direct boven de nummers op je toetsenbord ? De toetsen , te beginnen met " F1 " en eindigend met " F12 ", zijn " Functietoetsen " genoemd. U kunt zelfs bang om ze aan te raken uit angst voor wat ze zouden kunnen doen geweest . Functietoetsen kunnen worden geprogrammeerd voor het uitvoeren van speciale functies . Als u gebruik maakt van een Windows-pc , ze zijn waarschijnlijk voorgeprogrammeerd voor u . Leer hoe deze speciale rij toetsen uw leven een beetje makkelijker te maken . Instructies
1

Get helpen . De toets " F1 " zal brengen de hulp scherm "Windows" als je aan het bekijken bent uw desktop of surfen op het internet . Als u een ander programma openen , zoals een Microsoft Office-toepassing hebben , drukken op " F1 " zal venster van dat programma helpen openen. Kopen van 2

Vind wat je zoekt . Als u op " F3 " tijdens het bekijken van de desktop zal venster van uw systeem " Bestanden zoeken " te openen . Als je bekijkt een webpagina , zal drukken op " F3 " laat u de pagina zoeken naar een woord of zin .
3

Verfris uw mening . Als u een bestand of map gewoon hebben verwijderd , maar het is nog steeds weergegeven , probeer dan op " F5 . " Met behulp van deze toets wordt de pagina vernieuwd . Deze toets werkt goed in Internet Explorer ook. Bijvoorbeeld , als je kijkt naar een veiling je bod op , druk op " F5 " wordt de pagina vernieuwd en u zult alle updates .
4

Bekijk het menu . Door op " F10 " brengt u naar het eerste item op het menu of de werkbalk van de meeste ramen. Bijvoorbeeld, als u surfen op het web in Internet Explorer of werken aan een Word-document , drukken op " F10 " zal " File " te activeren op de werkbalk . Gebruik de pijltjestoetsen om te navigeren naar andere gebieden op de werkbalk of in dat menu .
5

Te ontdoen van de werkbalk en de taakbalk . Door op " F11 " zal het actieve venster openen om het volledige scherm , het verbergen van de taakbalk en de werkbalk . Deze veroorzaakt vaak mensen in paniek te raken wanneer het per ongeluk raken en kan niet achterhalen een manier om het venster te herstellen of zelfs te sluiten . Als u op " F11 " weer zal het venster terug te keren naar zijn oorspronkelijke staat .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe je de Wiimote gebruiken al…
·Hoe je het touchscreen Pad act…
·Logitech G5 Vs . G7 
·Synaptics Mouse Driver Problem…
·Hoe maak je een PS2 controller…
·Hoe maak je een track Ball Geb…
·Wat maakt Cursor Spring All Ov…
·Hoe maak je een Microsoft- 700…
·Optical Mouse Nadelen 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met een Canon DR 2580C 
·Dell Axim X5 Instructies 
·Mijn harde schijf blijft branden en My C…
·Hoe maak je verbinding een HP Officejet …
·Hoe verander je het Lint op een Royal Mc…
·Vermogen Fietsen op Laptops 
·Hoe controleert de spanning op een PC 
·Hoe kan ik een laptop scherm te maken in…
·Hoe te Sprekers Louder op een MacBook Ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com