Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> BIOS >> Content
Hoe maak je een beschadigde BIOS Flash
Weinig dingen kunnen zo volledig als een beschadigde BIOS sluiten op een computer . Het BIOS dient als controlemechanisme voor de computer , aansluiten van alle verschillende onderdelen van het systeem samen om ervoor te zorgen dat de gegevens vlot verloopt tussen hen. Wanneer de BIOS corrumpeert , deze onderdelen niet langer correct te communiceren , wat leidt tot problemen zoals slechte wiskundige berekeningen of systeemcomponenten verdwijnen uit beschikbare gebruik . Knippert een beschadigde BIOS is de enige manier om het probleem te corrigeren . Door het plaatsen van een nieuwe BIOS in het systeem , u de beschadigde overschrijven , het creëren van een schone BIOS dat de machine aan het werk orde terugkeert . Wat je nodig hebt verhuur CD -brander
USB flash drive of een lege cd
Toon Meer Aanwijzingen
1

verbinding met het internet via een onbeschadigd computer en download een schone BIOS van de website van de fabrikant van het moederbord . Veel fabrikanten bieden u een keuze van de BIOS -installatie types . Kies voor de Flash Drive nut of het hulpprogramma cd - rom , afhankelijk van of u toegang tot een USB-stick of een cd - rom -brander hebben . Zie Tips als je niet weet wat de fabrikant of het model van het moederbord . Kopen van 2

Maak een opstartapparaat voor de nieuwe BIOS door het formatteren van een lege cd - rom of USB-stick met Windows " Format . " Steek een USB- stick in een vrije USB -poort of plaats een lege cd in de cd-brander . Klik met de rechtermuisknop op het station en selecteer " Format ". Plaats een vinkje in het vakje ' Maak een MS - DOS- opstartdiskette . " Druk op de knop 'Start ' te formatteren .
3

Kopieer de BIOS-bestand inhoud aan de boot directory van de USB-stick of CD . Noteer de naam van het . Exe-bestand opgenomen in de inhoud van een bestand samen met het BIOS-bestand naam .
4

Plaats het opstartapparaat in de computer met de beschadigde BIOS . Schakel het beschadigde systeem en wacht tot het systeem u vragen om toegang te krijgen tot het selectiescherm boot .
5

Druk op de aangegeven toets om naar het scherm en selecteer vervolgens het BIOS opstartapparaat uit de lijst "Boot Device menu . " Druk op de toets " F8 " toen hem gevraagd om een ​​boot aan de selectie opstartmenu te openen te selecteren . Starten naar de opdrachtprompt .

Type 6 het . Exe-bestand de naam van de BIOS- inhoud , drukt u op de spatiebalk en typ vervolgens het BIOS-bestand naam . Druk op "Enter " om de onbedorven BIOS-bestand knipperen op het systeem .
7

Verwijder het opstartapparaat en start het systeem opnieuw op het nieuwe BIOS te activeren .

Previous: Next:
  BIOS
·Hoe te Enter BIOS Mode op een …
·Hoe Bewerken ACPI BIOS 
·Hoe de BIOS wijzigen in een De…
·Hoe je Award BIOS updaten 
·Hoe maak je een opstartbare cd…
·Wordt BIOS van een computer Ee…
·Hoe kan ik Flash -BIOS ASRock …
·BIOS- opties 
·Hoe maak je een opstartbare sy…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Vergelijking van Dram -geheugen aan CF F…
·Hoe de verborgen pictogrammen op een Mac…
·Hoe kan ik een Dell 1320c Problemen 
·Hoe te Flow Control op een netwerkkaart …
·5 manieren om gegevens uit een harde sch…
·Hoe je geluidskaart uitgang Op een Mac R…
·Hoe kan ik een Dell Dimension 3000 Deskt…
·Hoe je toe meerdere audio uitgangen op u…
·Hoe maak ik gebruik van de Restore Disc …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com