Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Vergelijking van Dram -geheugen aan CF Flash Storage
DRAM -geheugen is een vorm van vluchtig geheugen en een essentiële bron voor de moderne informatica. Een CompactFlash- of CF-kaart is een vorm van draagbare massaopslag . Om die minder-dan bekend met technische termen die lijken erg op elkaar als in beide gevallen gaat het geheugen en de gegevens op een bepaalde manier . Echter , beide zowel zeer verschillende systemen , die geheel verschillende functies vervullen . DRAM geheugen

Een vorm van vluchtig geheugen , Dynamic Random Access Memory of DRAM is een systeem hulpbron gebruikt in vrijwel elke moderne computer- systeem op aarde . DRAM is het geheugen gebruikt door de processor van de computer om toegang te krijgen tot gegevens en programma's , maar slaat geen permanente gegevens . Dit komt omdat als vluchtig geheugen , DRAM heeft geen gegevens persistentie en verliest alle gegevens wanneer de stroom uitvalt . Wanneer een computer een taak, zoals het opstarten van een image editing suite is gegeven , de DRAM- module biedt de middelen om efficiënt toegang te krijgen tot de informatie . Vervolgens onvoldoende RAM voor grote taken zal resulteren in slow -down en lag , en kan zelfs een herstart nodig indien de middelen voldoende zijn uitgeput .
CompactFlash

CompactFlash
is een massa opslagmedium , meestal gebruikt als een geheugenkaart . Unlike DRAM , CF wordt gebruikt om informatie permanent op te slaan , en een niet - vluchtig geheugen vorm van data vasthouden zelfs wanneer er geen voedingsbron . Deze kaarten zijn draagbaar en vaak gebruikt om gegevens van de ene naar de andere computer of als een opslagmedium voor mobiele apparaten te vervoeren.
Doel

Deze twee apparaten zijn zeer verschillend van elkaar . Terwijl DRAM biedt het systeem een levering van het geheugen te werken vanuit tijdens de werking , de CF-kaart de enige functie is om klakkeloos gegevens op te slaan tot hij opzettelijk wordt verwijderd . Een DRAM -module niet zal verhogen de mogelijkheid van uw computer om informatie op te slaan , ongeacht hoe groot het ook mag zijn . Evenzo zal een CF -kaart nooit maak uw computer sneller of efficiënter .
Application

DRAM
is geïnstalleerd in vele geautomatiseerde apparaten , en kan gevonden worden in de meeste persoonlijke computers . Dit systeem is zeer wijdverbreid en een essentieel onderdeel in de moderne informatica . CompactFlash is beschikbaar voor vele platforms , en in sommige kan het primaire opslagapparaat in sommige systemen zoals digitale camera's , smartphones of andere mobiele apparaten zelfs . Het is echter zelden gebruikt als primaire opslag voor desktop computers waar grotere capaciteit vereist . De uitzondering is het gebruik van flash- geheugen om solid state harde schijven te maken , een alternatieve technologie voor de traditionele spindel - en - schotel harde schijven .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe weet ik of mijn Compaq is …
·Externe Harde Schijven Vs . In…
·1.8 versus 2.2 Quad Processor …
·Hoe je IDE harde schijven conv…
·De effecten van magneten op Co…
·IBM R40 compatibele schijven 
·Hoe de F Gebruik : Drive op ee…
·Hoe de ARES Ultra Problemen 
·Definitie van SATA harde schij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Mijn Compaq NC6320 wil niet booten 
·Hoe maak je een Logitech LX 710 Probleme…
·Wat is het verschil tussen een Clean & D…
·Hoe te PCM converteren naar S /PDIF 
·Hoe maak je verbinding een VisionTek Rad…
·Hoe maak je een Raw -stick formatteren 
·Zo plaatst SNES ROMS op een iPad 
·Voors en tegens van Laser Printers 
·De Radeon tv-tuner is een videokaart die…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com