Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe u uw toetsenbord typen vaardigheden te verbeteren
Het verbeteren van uw typevaardigheid heeft veel voordelen . Naast de vanzelfsprekende typesnelheid , mensen die met tien vingers typt maken minder fouten , minder tijd te besteden in de voorkant van de monitor en het lijden minder pols pijn . Als u niet op zoek bent naar professionele instructie en zou gewoon graag uw het typen vaardigheden te verbeteren in huis , er zijn veel eenvoudige stappen die u kunt nemen om dat te doen . Instructies
1

Zorg ervoor dat u kiest voor een toetsenbord dat comfortabel aanvoelt . Vasthouden aan dezelfde toetsenbord voor een lange tijd helpt ook , zoals u zult uiteindelijk wennen aan de grootte en het formaat en het gemakkelijker geworden om de positionering van de toetsen herinneren . Schakelen tussen een desktop toetsenbord van de computer en een laptop kan verwarrend zijn , als hun grootte verschilt . Leer om snel typen en het verbeteren van uw typevaardigheid op een toetsenbord voordat u probeert aan te passen aan een andere.

Practice 2 . Als je het typen van Word-documenten , proberen met behulp van chatrooms , IM of het schrijven van een forum post . Het maakt eigenlijk niet uit wat je schrijft over , zolang je het doet vaak . Informeel schrijven is vooral nuttig , omdat het wordt u gevraagd zich te concentreren op het scherm in plaats van op het toetsenbord , het stimuleren van blind typen .
3

Ga naar de Keyboarding Practice website voor 17 verschillende oefeningen ontworpen om helpt u snelheid winnen en perfectioneren uw toetsenbord typen vaardigheden ( zie bronnen hieronder ) . Er is niets te downloaden en boren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van niveaus , zodat u het verbeteren van je vaardigheden niet uit welk niveau je bent op dit moment op . Sommige van de oefeningen omvatten Thuis Row Keys , Introductie van nieuwe brieven , beoordelingen en Speed ​​Training .
4

Gebruik typen spellen om je vaardigheden te verbeteren . U kunt kiezen voor online games of iets te downloaden naar uw computer om te kunnen spelen, zelfs als u niet online bent . Een goed voorbeeld van typen spellen is het 10 Finger BreakOut , een gratis typen spel die u toelaat om een arcade schietspel dat daadwerkelijk verbetert uw het typen vaardigheden ( zie bronnen hieronder ) af te spelen .
5

Probeer meer dan twee vingers . In weerwil van hoe ongemakkelijk het kan eigenlijk voelen om meer vingers te gebruiken , zal het uiteindelijk uitgegroeid tot de " normale " manier van typen . Hoe meer vingers je gebruikt , hoe sneller u typt , zelfs als de fouten die je maakt in het begin maak je anders voelt .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een Sticky Space B…
·Instructies voor Microsoft Int…
·Hoe maak je verbinding een Log…
·Eenvoudigste manier om een ​​C…
·Verschil tussen ABC & Qwerty T…
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Waarom is het toetsenbord Call…
·Hoe te typen Praktijk voor beg…
·Keyboard Tips & Snelkoppelinge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te converteren van een iBook een Mac…
·Hoe kan ik een Officejet J6480 Gebruik 
·Samsung R580 Laptop Specificaties 
·Hoe je video's importeren naar een iPad 
·Problemen met een Kodak Easyshare SV710 
·Wat is de O-station 
·Hoe maak je een Micro ATX 
·Ddr2 Vs . Ddr3 Mac 
·Hoe je BIOS In Alienware toegang voor ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com