Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Mijn Synaptics touchpad werkt niet in Vista
Synaptics is een toonaangevende fabrikant van touchpad apparaten , de meeste notebook computers worden geleverd met een ingebouwde Synaptics touchpad . Het Synaptics touchpad zou moeten werken zonder probleem in Windows Vista - als dat de standaard OS die bij de pc werd geleverd . Als je hebt een upgrade of downgrade naar Windows Vista , maar je zou problemen bij een poging om het apparaat te gebruiken ervaren . Aan de andere kant , zelfs als u geen wijzigingen in het systeem hebt gemaakt , bepaalde instellingen of andere zaken kan het gedrag van het touchpad te wijzigen . Gehandicapte Apparaat

Sommige notebooks bieden de mogelijkheid om het touchpad met een bepaalde toetsencombinatie uit te schakelen . Typisch , deze notebooks een paar functietoetsen , zoals Fn -en F9 -of Fn en F7 , om de touchpad uit te schakelen . Raadpleeg de documentatie bij uw product om te zien of er een specifieke toetscombinatie gebruikt om de touchpad te wijzigen kwam . Als u niet in staat om de sneltoetsen gebruikt , zodat de touchpad en onbruikbaar te bepalen zijn , ga Muis , bereikbaar via het Configuratiescherm . Op het tabblad Device Settings is de optie om de Synaptics touchpad in-of uitschakelen .
Onverenigbaarheid

Als de computer niet werd geleverd met Windows Vista , kan de pc niet steunen het besturingssysteem Windows Vista . Het OS moet stuurprogramma's of software drivers , om instructies gegevens van de aangesloten apparaten te verzenden naar of te ontvangen - met inbegrip van het touchpad . Soms zal de touchpad werkt zelfs als er geen specifieke drivers zijn beschikbaar voor dat besturingssysteem . Als de touchpad werkt niet na het wijzigen van het besturingssysteem , echter , kan het probleem worden veroorzaakt door een ontbrekende driver . Ga naar de website van de fabrikant van de computer . Zoek de product -model en controleer de download pagina om te zien of een touchpad driver is beschikbaar voor Windows Vista . Als er geen stuurprogramma beschikbaar is , is het touchpad niet compatibel zijn , en je moet een externe muis te gebruiken.
Apparaatinstellingen

The Device tabblad instellingen in de muis kunt u configureren hoe de Synaptics touchpad gedraagt ​​. Als de optie Uitschakelen Interne Aanwijsapparaat Als externe USB- aanwijsapparaat is Bijgevoegd wordt gecontroleerd , bijvoorbeeld , het touchpad werkt niet als een USB-of andere externe muis is aangesloten op de pc . De knop Instellingen klikt, wordt het Eigenschappen voor Synaptics TouchPad -venster . Bepaalde instellingen op dit scherm - met name de Touch Sensitivity en PalmCheck opties - niet goed is ingesteld , kan dus een negatieve invloed hebben op het gedrag van het touchpad is dat het niet zal reageren op aanraking . Sleep de schuifregelaars naar links of naar rechts te verlagen of te verhogen een bepaalde waarde . Het verhogen van de gevoeligheid van het touchpad kan de functie terug te keren naar het apparaat .
Hardware Setup

Wanneer u een computer , een low - level programma, genaamd de basic input /output system boot , loopt . De BIOS controleert de staat van de hardware via een programma genaamd power- on zelftest , als POST geeft de BIOS initialiseert vervolgens de hardware en configureert het systeem op basis van vooraf ingestelde parameters . De meeste computers bieden toegang tot een toepassing die u kunt gebruiken om deze parameters te wijzigen . Deze applicatie , ook wel de CMOS Setup Utility of het BIOS Setup Utility , is toegankelijk bij het opstarten , je kunt meestal het toetsenbord combinatie vinden om toegang te krijgen tot het programma op het opstartscherm . Sommige modellen worden geleverd met een Integrated Peripherals of Onboard Devices menu dat een optie om de Synaptics touchpad in-of uitschakelen omvat . Als het touchpad is uitgeschakeld, zal het niet reageren in Windows Vista . U kunt de instelling met de PgUp en PgDn of + en veranderen - . Toetsen

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe te Scroll met een Microsof…
·Hoe kan ik Springs Terug In ee…
·Hoe kan ik mijn computer Mouse…
·Hoe een muis installeren op ee…
·Hoe een muis Turn Into a Joyst…
·Hoe je video's afspelen op een…
·Zal Emachine Toetsenborden wer…
·Problemen met een Logitech Y -…
·Hoe maak je een Superscript In…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ASUS P5ND Krijg tot SLI …
·Thinkpad R40 Specificaties 
·Hoe te beperken een Apple TV Playlist 
·Hoe te Sluit een externe USB harde schij…
·Hoe maak je een USB flash drive in een W…
·Verschil in geheugen PC100 versus PC133 
·Hoe Memory installeren in een Dell Dimen…
·Intel 1.8 GHz Pentium M Specs 
·Hoe kan ik filters in een Antec 900 gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com