Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
De bulten op ' F ' en ' J ' Keys
De meeste toetsenborden van computers bieden kleine bobbeltjes of lijnen op de "F " en " J " toetsen , gelegen in de middelste rij . Deze hobbels zorgen voor een tastbare hulp , zodat je goed kan de positie van uw handen voor het typen zonder te kijken naar het toetsenbord . Juni E. Botich van Napels , Florida , gepatenteerde gewijzigde versies van de "F " en " J " toetsen om typisten steun in 2002 . Sindsdien hebben deze tactiele gidsen standaard geworden op bijna alle computer en laptop toetsenborden . Home-toets Rij

De "F " en de toetsen " J " geven de juiste plaatsing van uw wijsvingers tijdens het typen . Dit zijn het begin van de "Home Keys ", die de drie toetsen direct links van de toets "F " en rechts van de " J " omvatten . Vanaf deze locatie , bent u in staat om elke andere toets op het toetsenbord te bereiken zonder dat je je handen .
Blind typen

Uitgevonden door Frank Edward McGurrin in 1888 , blind typen verwijst naar de methode van typen zonder naar de toetsen . Door het onthouden van de locatie van alle toetsen op het toetsenbord , kunt u uw typesnelheid en nauwkeurigheid te verhogen, terwijl het invoeren van gegevens en informatie . De bulten op de "F " en de toetsen " J " helpen versterken blind typen , door middel van een eenvoudige manier van identificeren van de huis sleutels zonder te kijken .
Alternate Apple Startpagina Keys
< br

Apple > een variatie op deze tactiele hulpmiddelen aangeboden door ze op het huis sleutels bedoeld is voor uw middelvingers - de " D " toetsen en " K " . De ingenieurs van Apple beweerde dat er geen standaard vermelding van de locatie of de aanwezigheid van deze hobbels , maar heb ze overgeschakeld naar de meer gebruikelijke "F " toetsen " J " in de afgelopen jaren . Alle toetsenborden uitgebracht na de PowerBook G3 -serie hebben de hobbels op de "F " en de toetsen " J " .
Number Pad Hometoets

In aanvulling op de "F " en " " toetsen , het nummer " J 5 " -toets op het kleine toetsenbord aan de rechterkant van de alfabetische toetsen biedt een kleine verhoogde bult of lijn . Dit dient hetzelfde doel als die op de lettertoetsen , en stelt u in staat om goed positie van uw hand voor het invoeren van cijfers . Je middelvinger rust op deze gedifferentieerde toets en geeft u toegang tot alle nummers op het toetsenbord met uw wijs- , middel-en ringvinger van je rechterhand .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe kan ik een Dell 640M Touch…
·Intermitterende Problemen met …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 9…
·Hoe een muis maken Heb een Lou…
·Hoe maak je een Microsoft Natu…
·Hoe maak je een Belkin 2 Port …
·Apparatuur te helpen gehandica…
·Razer Copperhead muis oplossen…
·Hoe maak je een PC Touchpad Mi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Lexmark 6570 Problemen 
·Hoe maak je Stuur een fax vanaf een Offi…
·Microdrive Failure 
·Hoe maak je herconditioneringsmodus een …
·Hoe te verbinden N72 naar een PC 
·Hoe kan ik een Toshiba 1905 S301 Mouse V…
·Hoe te Nieuw alles installeren op een SB…
·Hoe kan ik een laptop Redock 
·Hoe maak je een printcartridge op een He…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com