Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een Lexmark 6570 Problemen
De Lexmark X6570 is een alles - in-een printer die u toelaat om , faxen , kopiëren en scannen documenten af ​​te drukken . De X6750 is een deel van de 6500 -serie van Lexmark . Stopgezet op het moment van publicatie , kan de X6570 problemen ondervinden van tijd tot tijd . Deze problemen zijn onder stroomuitval , USB-verbinding problemen , het onvermogen om te printen en installatie fouten . Terwijl er een veel manieren om een Lexmark X6570 oplossen , kunt u eerst proberen degenen die vaak worden gebruikt . Bepaalde stappen kunnen beheerdersrechten op de computer waarop de printer is aangesloten vereisen . Instructies
1

Herstart uw Lexmark printer . Haal de stekker van de printer uit het stopcontact zit. Wacht een paar seconden en sluit het weer aan . Soms is een simpele herstart kan het oplossen van fouten met Lexmark all - in - one printers . Kopen van 2

Controleer uw USB-verbinding . Controleer of de USB-kabel die de printer en de computer verbinding is aangesloten op de USB- poort op uw computer .
3

Voer de draadloze installatie nogmaals als de printer niet in staat is om verbinding te maken het draadloze netwerk . Klik op het menu Start en wijs naar " Alle programma's . " Klik op de map voor " Lexmark 6500 Series . " Klik op " Draadloze instelling . " Sluit de printer aan op de computer , met behulp van de installatie -kabel (meegeleverd in de doos ) wanneer daarom wordt gevraagd . Volg de instructies op het scherm op het scherm om de draadloze configuratie uit te voeren. De software zal de draadloze instellingen van de printer herstellen .
4

Reset de interne, draadloze afdrukserver op de fabrieksinstellingen . Druk op de pijltoetsen op de printer en kies "Instellingen ". Druk herhaaldelijk op de pijltoetsen tot " Network Setup" verschijnt . Vervolgens kiest u " Draadloze instelling . " Zoek de optie door op de pijltjestoetsen die zegt " Netwerkadapter opnieuw instellen op de fabrieksinstellingen . " Druk op de maatstreeplabels knop . Kies " Ja" om te bevestigen .
5

Beweeg uw printer en uw computer in de buurt van de draadloze router . Hoewel de mogelijke afstand tussen apparaten in 802.11b-of 802.11g-netwerken is 300 voet , het effectieve bereik voor optimale prestaties meestal 100 tot 150 meter.
6

Plaats voldoende papier vellen in de papierlade om te voorkomen dat papierstoring of om fouten die onvoldoende papier aangeven oplossen .
7

Fix vastgelopen papier door het opheffen van de flatbed -component op de top . Zoek het vel papier dat vastzit . Trek het vel papier voorzichtig uit de printer rollen .
8

Check out opties meer het oplossen van problemen in de Handleiding voor Lexmark 6500 Series Gebruikershandleiding ( pagina 137 ) .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik Problemen met een L…
·Refill Instructies voor een HP…
·Hoe te Generic Ink gebruiken m…
·Mijn HP Deskjet 952C serie zal…
·Hoe de zwarte printkop verwijd…
·Hoe kan ik een Dell Printer to…
·Hoe een inktcartridge invoegen…
·Hoe kan ik een printer cartrid…
·Hoe afdrukken zonder Color Ink…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een Memorycard ? 
·Soorten RAM voor een Dell Dimension 2350…
·Waarom wordt mijn laptop zo lang om Hibe…
·File Server Vs . Client Server 
·Hoe maak je een Macbook Logic Board Test…
·Hoe te vertellen als uw Intel-processor …
·Die chips zijn ontworpen voor een iPad ?…
·Gereviseerde Vs . Nieuw 
·Drivers die compatibel zijn met de HP Co…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com