Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom wordt mijn laptop zo lang om Hibernate
? Als u het soort persoon die op de gaan --- het nemen van uw laptop overal met u --- dan weet je hoe vervelend het is wanneer het ding gewoon niet overwinteren . Zelfs nadat u de aanwijzingen hebt gevolgd en al het mogelijke gedaan om de laptop in de slaapstand , dan nog zit daar denken . Je kunt niet zomaar uitzetten voor de angst voor verlies van werk of beschadiging van het besturingssysteem , noch kan je hem in je laptop tas uit angst voor oververhitting van de processor . Hier zijn een aantal strategieën voor het krijgen van uw laptop om elke keer overwinteren . Het Idee van Winterslaap

Laptop winterslaap is een staat waarin het geheugen van de laptop wordt op schijf opgeslagen voordat het wordt afgesloten , zodat u niet hoeft om een ​​volledige herstart uit te voeren wanneer je aankomt op je volgende bestemming . Dit is erg handig want je kunt " inpakken " op het kantoor snel , te verplaatsen naar de coffeeshop en wees omhoog en weer aan het werk in een paar minuten .

Laptop winterslaap instellingen
zijn te vinden in " Energiebeheer ", gelegen in de Configuratiescherm . U kunt uw laptop klaar om te gaan in winterslaap na een bepaalde tijd of handmatig doen .
Waarom een laptop zal niet Hibernate

Er zijn vele redenen waarom een laptop zal niet ingaan op de slaapstand . Het kan zijn dat je te veel programma's draaien en niet genoeg schijfruimte om ze allemaal te huisvesten wanneer het systeem probeert te gaan in de slaapstand . Het is een goed idee om te sluiten ongebruikte programma's voordat u de slaapstand. Zorg ervoor dat er voldoende schijfruimte en het toevoegen van meer geheugen aan het systeem --- om te helpen met conventioneel geheugen toewijzing --- kan ook helpen bij het oplossen van dit probleem .

Als u bekend bent met de task manager zijn [ CTRL + ALT + DEL ] dan kun je open die om te zien welke programma's en processen die nog open zijn , dat niet zou moeten zijn . Het kan zijn dat u hebt afgesloten Microsoft Office Outlook , maar het proces is nog steeds op de achtergrond . Task Manager stelt u in staat om deze processen stilgelegd .

Een andere boosdoener die een laptop verhindert goed winterslaap is een screensaver . Screensavers die zijn gemaakt met behulp van OpenGL zijn de grootste problemen , maar geen schermbeveiliging kan voorkomen dat uw systeem winterslaap . Proberen om screensavers te veranderen , houden het simpel , of schakel de schermbeveiliging voordat de laptop in de slaapstand .

Houd in gedachten dat de beste optie voor uw systeem is dat het goed moet worden stilgelegd en opnieuw gestart . Voortdurend gebruik van de slaapstand kan problemen meer met elkaar opeenvolgende terugkeer uit winterslaap veroorzaken . Daarom is het ook een goed idee om regelmatig afsluiten en opnieuw opstarten van uw laptop om de paar dagen om ervoor te zorgen dat de slaapstand zal werken wanneer je het echt nodig hebt .

< br >

Previous: Next:
  laptops
·Wat is de FN toets om op een c…
·Specificaties voor een Toshiba…
·Hoe vindt u de harde schijf op…
·Hoe kan ik een laptop Get Out …
·Hoe kan ik een Acer Aspire 552…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe maak je een goede laptop c…
·Laptop LCD Componenten 
·Toshiba P105 - S6014 Specifica…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je webcam gesprekken 
·Hoe kan ik een externe USB CD -ROM insta…
·Hoe maak je een IBM Thinkpad Unlock Met …
·HP Pavilion A345c Specs 
·Heeft PC RAM Limit processorsnelheid ? 
·Hoe te Schakel de draadloze op mijn HP P…
·Hoe maak je een geheugenkaart installere…
·Hoe kan ik problemen met de Compaq Splas…
·Hoe Hard Reset een Zire 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com