Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je een goede laptop computer Kies
Alle laptops zijn niet gelijk . Laptops die goed werken voor een persoon kan het type laptop voor je zijn . Bij het overwegen van de aankoop van een laptop , moet je nadenken over hoeveel je wilt uitgeven versus wat je wilt . Terwijl u kunt een laptop kopen voor slechts een paar honderd dollar , kunnen ze ook gaan in de duizenden . Instructies
1

Bepaal het type internet gebruiker je bent . Studenten moeten meestal laptops die goedkoper zijn en draagbaar omdat ze nodig hebben om het te dragen uit de klas naar huis . Een ondernemer aan de andere kant zou kunnen hebben totaal verschillende behoeften , misschien een machine die is stevig en robuust en die toegang hebben tot het beheer en security tools . Een kunstenaar ( als een fotograaf of video- producent ) kan een laptop met een krachtige processor , een hoogwaardige grafische kaart en een grote harde schijf die kan omgaan met video- editing programma's nodig . Kopen van 2

Beschouw de garantie en hoe lang u van plan op het hebben van de laptop . Laptop reparatie kan zeer kostbaar zijn , soms zelfs meer dan een nieuwe laptop kost . Bij aankoop van een laptop , rekening houden met de garantie die daarmee gepaard gaat . Als een laptop komt alleen met een paar maanden ' garantie ten opzichte van degenen die komen met twee jaar garantie , overwegen waarom de garantie is zo veel minder . Als u besluit om een computer te krijgen met zeer weinig garantie bescherming , overwegen de aanschaf van extra dekking .
3

Bekijk het toetsenbord en de muis . Indien mogelijk , probeer ze uit voor het kopen van een laptop . Alle laptop toetsenborden zijn anders ontworpen . Een slecht ontworpen toetsenbord kan maken het moeilijk om te typen , ernstig vernederende uw laptop ervaring . Sommige toetsenborden zijn te moeilijk voor mensen met grote handen te typen op . De muis met pad of trackball kan ook leiden tot een probleem voor laptop gebruikers . Sommige clicker knoppen zijn zeer gevoelig , wat heel moeilijk om deel te nemen .
4

Denk na over de vraag of u wilt de mogelijkheden van de laptop uit te breiden . Als je het wilt uitbreiden , dan vindt een laptop die ruimte om te groeien heeft . Als uw harde schijf vol raakt , is het misschien moeilijk om te vervangen door een grotere. Maar , als de laptop wordt geleverd met extra geheugenslots , kun je gewoon pop in een andere geheugenkaart .
5

Controleer het aantal USB -poorten expansie . Deze poorten kun je verbinding maken met apparaten zoals externe harde schijven , een dvd-brander , de muis of een ventilator , die allemaal aansluiten via USB . Hoe meer havens , hoe beter . Sommige laptops hebben zelfs firewire poorten , dat is geweldig als je een fotograaf , videograaf of net als het nemen van foto's en video's te uploaden naar het web . Een firewire kabel draagt ​​video's en foto's op de laptop van de computer snel en gemakkelijk . Je hebt een firewire poort naar een firewire kabel aansluit .
6

Overweeg formaat scherm en wat je van plan bent met je laptop . Als je een fotograaf , zou je een groter scherm nodig . Maar als je net een laptop om te gebruiken wanneer u TV kijkt , zal een kleiner formaat beeldscherm voldoende zijn .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Tecra 9100 Specificati…
·Hoe Dell laptops Overclock 
·Hoe schakel ik de harde schijf…
·Om de Heat Sink Vervang in een…
·Hoe u de juiste laptop voor sc…
·Hoe de Back Light Vervang op d…
·De beste ultradraagbare comput…
·Gids voor het kiezen van een l…
·Hoe de Touchpad uitschakelen o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het wijzigen van de kleuren op een MacBo…
·Hoe de BIOS te updaten zonder een Floppy…
·Hoe de Acer Aspire One SSD Vervang Met C…
·Hoe kan ik mijn Gateway PC 's Memory Upg…
·Hoe weten wat de computer een Dimm Chip …
·Hoe een BIOS-update installeren 
·Hoe maak je een nieuwe ATI videokaart in…
·Hoe maak je een ATX voeding installeren …
·Ik ben geen verbinding maken met een Wir…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com